....

1η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

Άμεση και μαζική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην 1η Φιλανθρωπική Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σκύδρας, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.

Διοργανωτές ήταν ο Σύλλογος Σκύδρας «Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος» και οι χοροδιδάσκαλοι Γιάννης Τοπούζης κι Αβραάμ Ιερόπουλος.

Ο σκοπός της εκδήλωσης που ήταν η συγκέντρωση «δώρων αγάπης», δηλαδή τροφίμων και σχολικών ειδών για τους άπορους συμπολίτες μας, επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.Image and video hosting by TinyPic

Παραδοσιακοί χοροί και μουσικές εμπλούτισαν τη συνάντηση που προσέλκυσε συνανθρώπους μας κι απ΄όμορους Δήμους.

Αξιοσημείωτη υπήρξε η συμμετοχή  σαράντα περίπου Συλλόγων όχι μόνον του Νομού μας αλλά και των Νομών Ημαθίας, Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου χαιρετίζοντας την εκδήλωση εξέφρασε την ικανοποίησή της κι επαίνεσε την πρωτοβουλία ευαισθησίας κι αγάπης και φυσικά την ενθουσιώδη και ουσιαστική ανταπόκριση των συμπολιτών μας.

Σε μια εποχή που η κοινωνική συνοχή κι αντοχή δοκιμάζονται σκληρά, τέτοιες δράσεις κρατούν ψηλά την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν σε πρώτη φάση, (θ΄ακολουθήσει αναλυτικό τους ευχαριστήριο τις επόμενες ημέρες), την Εκκλησία, το Δήμο Σκύδρας, το Δήμο Αλμωπίας, τους Συλλόγους, τους Εθελοντές, το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας  κι όλους τους συνανθρώπους που συνέβαλλαν στην επίτευξη του σκοπού  της εκδήλωσης.    

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments