....

30ο ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Ο Δήμος Πέλλας σας προσκαλεί στο 30ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας (ΕΖΕ), που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη πόλη των Γιαννιτσών, από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου  2015 στο Πνευματικό Κέντρο. Την έναρξη των εργασιών αναμένεται να κηρύξει ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης.Image and video hosting by TinyPic

Τη διοργάνωση του Συνεδρίου ανέλαβε το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, μαζί με το Δήμο  Πέλλας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο Συνέδριο αυτό, όπως και κάθε χρόνο, τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τα Ερευνητικά Ιδρύματα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (πρώην ΕΘΙΑΓΕ), καθώς και άλλα ιδρύματα και φορείς, παρουσιάζουν τα τελευταία αποτελέσματα της ερευνητικής και αναπτυξιακής τους δραστηριότητας, σε θέματα που άπτονται της κτηνοτροφικής παραγωγής της χώρας μας, καθώς και των προβλημάτων που σήμερα αντιμετωπίζει η Ελληνική κτηνοτροφία.

Πλήθος αξιόλογων επιστημόνων και ερευνητών θα πλαισιώσει τις εργασίες του συνεδρίου. 

Ακολουθεί το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments