....

5ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ "ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΞΑΡΑΣ". (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

 

 

Και πάλι η Περαία του Δ. Θερμαϊκού ήταν αυτή που υποδέχθηκε και φιλοξένησε τους 210 αθλητές και αθλήτριες των Αθλητικών Συλλόγων, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους γονείς από την Ελλάδα και Βουλγαρία.  Οι Αγώνες διεξήχθησαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο (10 & 11 Φεβρουαρίου) και όλοι συνεχάρησαν το Δ.Σ. του Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" Θερμαϊκού  για την άμεμπτη διοργάνωση και συνεισφορά τους.

Το 5ο κατά σειράν αυτό Κύπελλο, ήταν αφιερωμένο στον προπονητή του Γ.Ο. Καβάλας που πριν από μερικούς  μήνες έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο "ΑΙΑΣ" ως  "φόρο τιμής" στον  ΚΩΣΤΑ ΠΕΞΑΡΑ, που τόσα πρόσφερε στο αγώνισμα, αφιέρωσε το 5ο Κύπελλο στην μνήμη του.

Οφείλουμε να αναφέρουμε, πως παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την στέγασή του, εδώ και πολλούς μήνες, ο τοπικός σύλλογος "Γ.Ο ΑΙΑΣ ΘΕΡΜAΪΚΟΥ ", ζώντας "εξόριστος"  από τον τόπο προπόνησης του και παρά τις δύσκολες  οικονομικές συγκυρίες και δυνατότητες, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση της διοργάνωσης και βγήκε θριαμβευτής.

Οι επιτυχείς πρωτοβουλίες διοργάνωσης αγώνων που ανέλαβε μέχρι τώρα ο «ΑΙΑΣ», θα ήταν καλό να βρούνε και άλλους μιμητές αθλητικούς Συλλόγους ανά την Ελλάδα, πρωτοβουλίες που βοηθούν και αναπτύσσουν το άθλημα ουσιαστικά.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί γονείς και φίλαθλοι της  γυμναστικής και του ολυμπιακού αθλήματος του ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Μάκης Μπίρος, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιώργος Φεστερίδης, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νίτσα Κάλφα,  ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. κ. Αθανάσιος Βασιλειάδης, ο πρ. Υπουργός και βουλευτής κ. Μάρδας Δημήτριος , o πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς, η υπεύθυνη τραμπολίνο της ΑΕΣΓΒΕ Αλεξάνδρα Κατσαντώνη και τα μέλη Π. Κερατίδη και Ελ.Σκεύη, όλοι άτομα που συμπαραστέκονται με πράξεις  στον Σύλλογο και το θέμα της  εύρεσης οριστικής λύσης  στέγασής του.

ΚΑΙ μέσω του παρόντος άρθρου, το Δ.Σ. του «ΑΙΑΝΤΑ» ευχαριστεί θερμά, τις αθλήτριες που συμμετείχαν, τους γονείς και τους προπονητές των Αθλητικών Σωματείων που έλαβαν μέρος, τους χορηγούς των Αγώνων όπως και τις εθελόντριες/ εθελοντές που πρόσφεραν προθύμως, με χαρά και ευγένεια τις υπηρεσίες τους στην επιτυχέστατη διεξαγωγή της συνάντησης.

Στους Αγώνες έλαβαν μέρος οι Σύλλογοι:

ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ,  ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΓΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ, ΖΕΥΣ ΣΥΚΕΩΝ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΗΓΑ ΓΥΜΝΑΘΛΟΣ, ΦΟΗ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ και Γ.Ο. ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Η Εθνική ομάδα Βουλγαρίας συμμετείχε με 8 αθλητές και προπονητές την Mariana Makulova,  Ivo Krustev και ARSEN STOITSEV σε έναν αγώνα λίγο πριν το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στο BAKU στο ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ.

Δείτε το σχετικό μας βίντεο

2018_DDD765 2018_DDD764 2018_DDD763
image uploader

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments