....

9ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Πληθαίνουν οι εγγραφές - Παράταση μέχρι την Παρασκευή!

 

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που αυξάνονται διαρκώς, αφού το σύνθημα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε» έχει κερδίσει την ανταπόκριση χιλιάδων δρομέων, κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Η προθεσμία των εγγραφών επρόκειτο να λήξει απόψε, Τετάρτη, αλλά με δεδομένη την «έκρηξη» ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί διήμερη παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 21 Μαρτίου.

 

Όσοι δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν ήδη μία θέση για το μεγάλο γεγονός της 6ης Απριλίου, το οποίο περιλαμβάνει το Μαραθώνιο, καθώς και τους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα στο επόμενο διήμερο, αφού δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

 

Οι ενδιαφερόμενοι της «τελευταίας στιγμής» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε στα κεντρικά γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360, ώρες 10:00-14:00 και 17:30-20:30), είτε μέσω του επίσημου ιστότοπου της διοργάνωσης (www.atgm.gr ή www.alexanderthegreatmarathon.org), στον οποίο η φόρμα εγγραφών θα είναι «ανοιχτή» μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

 

Το βασικό πακέτο συμμετοχής στο Μαραθώνιο κοστίζει 30 ευρώ (20 ευρώ για φοιτητές - ανέργους ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω). Για τους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., το βασικό πακέτο στοιχίζει 15 ευρώ (10 ευρώ για φοιτητές - ανέργους ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω, δωρεάν συμμετοχή για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου).

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν χωρίς επιπλέον χρέωση: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο. Φυσικά, κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει παροχή ιατρικών υπηρεσιών και νερού, ενώ προβλέπεται και πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω του επίσημου ιστότοπου).

 

Ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας και όλους τους Δήμους από τους οποίους διέρχεται η διαδρομή. Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ε.Ο.Ε., του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και υποστηρίζεται από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης και πλήθος θεσμικών υποστηρικτών και εθελοντικών φορέων.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments