....

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜOΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΑ 29-11-2015 (VIDEO-PHOTOS)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του  Πολιτιστικού  Μορφωτικού Συλλόγου  Αγίου Παντελεήμονα "ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΑ 2015" που έγινε την  Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015. Οι διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται από το έτος 2009 κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα.

Οι εκδηλώσεις έγιναν στην κεντρική πλατεία του χωριού με την συμμετοχή 30 πολιτιστικών Συλλόγων από την Βόρεια Ελλάδα ένα μεγάλο αντάμωμα χορών και παράδοσης.  Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων ήταν όλοι οι Σύλλογοι που συμμετείχαν με παραδοσιακές ορχήστρες και  χορό στα "καζάνια" (αποστακτήρα) του χωριού ,εκεί που το τσίπουρο έτρεχε ασταμάτητο και τα εδέσματα ήταν άφθονα για όλους, τα οποία είχαν ετοιμάσει τα μέλη του συλλόγου του χωριού.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Σέλτσας, , ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας. ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Αμυνταίου, ο Δήμαρχος Έδεσσας,, Ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας, και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με δηλώσεις της Προέδρου του Συλλόγου κας Λιπίτκα Μαρίας και τον κόσμο που απόλαυσε όλη την εκδήλωση χορεύοντας. Ακόμη δείτε και την επίσκεψή μας στο "καζάνι" του κ. Καραμπατζιά Γρηγόρη όπου κάνει δηλώσεις στην κάμερά μας.

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments