....

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ! ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ – ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ

 

 

Φθινοπωρινό αναμένεται το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες – Σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές – Πού και πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα. 

 

Αίθριος αναμένεται για αύριο, Σάββατο (21/10/2017) ο καιρός σε όλη τη χώρα. Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί βαθμιαία τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες το πρωί. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Κυριακή (22/10) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα βόρεια. Η ορατότητα τοπικά περιορισμένη το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά και νότια δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα (23/10) προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα ανατολικά νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη 6 μποφόρ. Στα δυτικά δυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση από τα βόρεια.

Την Τρίτη (24/10) ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου τα φαινόμενα πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

Την Τετάρτη (25/10) στη δυτική και βόρεια χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα νοτιοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι από βόρειες και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα δυτικά και νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Την Πέμπτη (26/10) στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχόλια - Facebook Comments