....

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ [ΦΩΤΟ]

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές δύο γονιών από το Ηράκλειο που είχε κατασκηνώσει στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο όταν ο άνδρας και η γυναίκα προσπάθησαν να σώσουν δύο παιδιά τους από πνιγμό.

 

Ένας άνδρας και μία γυναίκα, 35 ετών, έχασαν τη ζωή τους όταν γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης αντιλήφθηκαν ότι δύο από τα τέσσερα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κινδύνευαν και φώναζαν βοήθεια μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι μπήκε στη θάλασσα, αλλά με δυσκολία κρατήθηκαν και οι δύο στην επιφάνεια.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που βρίσκεται στην παραλία κατάφερε να βγάλει το αγοράκι στην ακτή, ενώ λουόμενοι βοήθησαν το μικρό κοριτσάκι.

Άνδρες του λιμενικού που έφτασαν στην παραλία ζήτησαν έως και τη συνδρομή ενός πλοίου που περνούσε από την περιοχή, προερχόμενο από τη Σαντορίνη στις 10 το βράδυ.

Οι δύο γονείς ανασύρθηκαν τελικά από τη θάλασσα έπειτα από ώρα χωρίς τις αισθήσεις τους, και παρά τις πρώτες βοήθειες δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά τους.

Οι δύο γονείς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα να ανανήψουν τον άνδρα, καθώς ήταν ο μόνος που έδειχνε σημάδια ζωής, αλλά τελικά υπέκυψε.
Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της ημέρας άλλα τέσσερα άτομα κινδύνευσαν να πνιγούν, με δύο από αυτούς να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Πρόκειται για δύο άνδρες, έναν Βρετανό 47 ετών και έναν Νορβηγό 44 ετών από τη Νορβηγία, τους οποίους διέσωσαν οι ναυαγωσώστες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

an5  an2an3an4

Πηγή ΦΩΤΟ: cretalive.gr

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments