....

ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ 162 ΑΤΟΜΑ

 

 

Η κομπίνα της 45χρονης αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους πελάτες της τράκαρε και κάλεσε πραγματογνώμονα της εταιρείας στην οποία νόμιζε ότι ήταν ασφαλισμένος

 

Δεκάδες ανυποψίαστοι κάτοχοι αυτοκινήτων στην Καλαμάτα πλήρωναν επί σχεδόν τρία χρόνια μία 45χρονη ασφαλίστρια και κοιμόντουσαν ήσυχοι, πιστεύοντας ότι ήταν καλυμμένοι σε περίπτωση κλοπής ή ατυχήματος. Όμως, έπεσαν από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκαν πως όλο αυτό το διάστημα ήταν… ανασφάλιστοι!

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που τους έδινε η αετονύχισσα ασφαλιστική πράκτορας από τον Οκτώβριο του 2015 ως και τον φετινό Μάιο, αποδείχθηκαν πλαστά καθώς έβαζε τα χρήματα στην τσέπη της χωρίς να ανανεώνει την κάλυψη! Στο διάστημα αυτό, είχε εξαπατήσει συνολικά 162 άτομα και είχε τσεπώσει πάνω από 45.000 ευρώ!
 

 

Η κομπίνα της 45χρονης αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους πελάτες της τράκαρε και κάλεσε πραγματογνώμονα της εταιρείας στην οποία νόμιζε ότι ήταν ασφαλισμένος. Έκπληκτος άκουσε τότε ότι δεν έχει συμβόλαιο που να τον καλύπτει και κατέφυγε στην Ασφάλεια. Η έρευνα που ακολούθησε, αποκάλυψε ότι δεν ήταν το μόνο θύμα της ασφαλίστριας.

Στο σπίτι της απατεώνισσας βρέθηκαν πλήθος πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια και άλλα έγγραφα και δύο υπολογιστές, που κατασχέθηκαν ως πειστήρια και εξετάζονται για να εξιχνιαστούν όλες οι υποθέσεις. Η45χρονη δεν συνελήφθη, μια και το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο, αλλά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας υποβλήθηκε δικογραφία με κατηγορίες για πλαστογραφία και απάτη κατ’ επάγγελμα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments