....

ΆΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΌΝΤΗΞΕ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΏΣΤΑΣ

Έξαλλος έγινε με την προσπάθεια από το υπουργείο Εσωτερικών να του φορτώσουν όλες τις ευθύνες για το ζήτημα της μεταφοράς

μαθητών στο νομό Θεσσαλονίκης, ο Απ. Τζιτζικώστας.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκανε παρέμβαση στο Ράδιο Θεσσαλονίκη για να απαντήσει σε όσα του καταλόγισε νωρίτερα από τον ίδιο σταθμό ο υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Λεονταρίδης.

«Φταίει η περιφέρεια που δεν έκανε σωστά τη δουλειά της» τόνισε αρχικά ο κ. Λεονταρίδης.Υπογράμμισε πως από πλευράς υπουργείου έγιναν τα πάντα για να μην υπάρξουν προβλήματα. Υπήρχαν καθυστερήσεις με ευθύνη των περιφερειών, σημείωσε.

Πολύ σκληρός ήταν στην απάντησή του ο Απ. Τζιτζικώστας. «Ο υπουργός έχει αδυναμία αντίληψης» σημείωσε εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την οργή του για το ζήτημα.

«Δεν δέχομαι από την κυβέρνηση προσπάθεια επίρριψης ευθυνών στην περιφέρεια. Δεν φταίει η περιφέρεια που η επίτροπος μπλόκαρε τα εντάλματα, επειδή δεν δέχθηκε μία απόφαση του ΥΠΟΙΚ εκείνης της εποχή», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Κατηγόρησε μάλιστα ο ΥΠΕΣ για τη σημερινή κατάσταση, γιατί, όπως είπε, έβαλε κανόνες στη Θεσσαλονίκη που δεν είναι κερδοφόροι για τους λεωφορειούχους και γι? αυτό δεν έρχονται στους διαγωνισμούς. Κατηγόρησε το ΥΠΕΣ ότι καθυστέρησε να αντιδράσει.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments