....

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΛΛΑΣ : ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ

Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες, Κυριακή, σε περιοχές του νομού Πέλλας από άντρες της αστυνομίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές:

-           Το πρωί της Κυριακής συνελήφθη ένας 31χρονος από άντρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, καθώς σε έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε 87 γραμμάρια κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Κρύας Βρύσης.

-           Το βράδυ συνελήφθησαν σε περιοχή της Πέλλας από άντρες της ΟΠΚΕ ένας 33χρονος και ένας 34χρονος, καθώς κατά τον έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μία συσκευασία που περιείχε 13,9 γραμμάρια κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.


 

Τρεις διαρρήξεις και κλοπές που είχαν γίνει πριν από περίπου 4,5 χρόνια σε περιοχές του νομού Πέλλας, εξιχνιάστηκαν από τους άντρες της αστυνομίας.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 23χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο προαναφερόμενος τον Απρίλιο και τον Μάιο  του 2012 διέρρηξε 3 κατοικίες σε περιοχές της Πέλλας και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα) και χρυσαφικά η συνολική αξία των οποίων σύμφωνα με τους παθόντες εκτιμάτε στις 7.200 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο 23χονος, που δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται, έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments