....

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών ήταν η ανάδειξη και προώθηση ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών σε εθνικές κατηγορίες.

Τα πρόσφατα προηγούμενα χρόνια, ο νομός Πέλλας, λόγω ατυχέστατων συγκυριών, δεν είχε κάποια ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες (Α - Β - Γ) και έτσι πολλοί παίκτες της περιοχής μας χρειαζόταν να μετακινηθούν εκτός νομού ώστε να αγωνιστούν σε αυτές.

Αυτή τη στιγμή ζούμε μια ευτυχή συγκυρία μέσα από την οποία ο νομός μας εκπροσωπείται από 3 ομάδες στην Γ Εθνική κατηγορία.

Το πόσο αναγκαία ήταν η ύπαρξη μιας ομάδας στην πόλη που να αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία το δείχνει το ζωηρό ενδιαφέρον των φιλάθλων για τα δρώμενα γύρω από τον ΑΣ Γιαννιτσά, δηλαδή την πορεία, τις συνεργασίες και τις προοπτικές του.

Έτσι αποκτά η ποδοσφαιρική νεολαία της πόλης μας ένα σημείο προσανατολισμού και όπως ανέφερε ένας φέρελπις νεαρός ποδοσφαιριστής «επιτέλους, μια ομάδα της πόλης σε εθνική κατηγορία, ευχόμαστε να ανέβει ψηλά και μαζί της να ανέβουμε και εμείς!!»

Για αυτό λοιπόν, έπειτα από συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΑΣ Γιαννιτσά, βρισκόμαστε στα πλαίσια της συνεργασίας, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση που παίρνει νομική υπόσταση.

Εάν όλα ευοδωθούν καλώς, το ΔΣ του ΑΣ Γιαννιτσά θα επικεντρωθεί στην πορεία της 1ης ομάδας, ενώ ταυτόχρονα με τη συνεργασία του με την ΑΑΓ αποκτά μια τεράστια δεξαμενή στις υποδομές με πιστοποιημένο know-how.

Απόδειξη αυτού, πριν καν αρχίσει η συνεργασία ήδη ο ΑΣ Γιαννιτσά απέκτησε 10 παίκτες οι οποίοι είναι "βγαλμένοι" από τα σπλάχνα της ΑΑΓ (Πέλκας, Παπουρτζής, Μπαμπαλής, Ιορδανίδης, Χατζόγλου, Πανταζίδης, Ζαμίδης, Ρέκος, Καλπακίδης, Τσιλογλανίδης).

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments