....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ Ο Γ.ΣΟΝΤΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Μπορεί για πρώτη φορά στο δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας να υπάρχουν πέντε συνδυασμοί, πέντε παρατάξεις, όμως η μια από αυτές δεν θα έχει επικεφαλή,

τουλάχιστον για δυο εβδομάδες. Ο κ.Γιάννης Σόντρας επικεφαλής του συνδυασμού Εν έργω, δεν μπορεί να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος στην ορκωμοσία που θα γίνει στις 31 Αυγούστου. Και αυτό συμβαίνει διότι ο κ.Σόντρας εκτίει την 3μηνη αργία που του έχει επιβληθεί από το πειθαρχικό των αιρετών. Οπότε δεν μπορεί να ορκιστεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και δεν μπορεί μέχρι τότε να παραστεί στο δημοτικό συμβούλιο. Με συνέπεια να μην πάρει μέρος και σε όλες τις διαδικασίες περί ψήφισης προέδρου δημοτικού συμβουλίου κλπ.

Οι τελευταίες κινήσεις από πλευράς Δήμου στα έγγραφα των προσκλήσεων για ορκωμοσία συμπεριλαμβάνεται και ο κ. Σόντρας.

Προ ημερών δόθηκε έγγραφο το οποίο του γνωστοποίησε ότι δεν μπορεί να ορκιστεί, όπως αναφέρουμε παραπάνω λήγει η ποινή στις 15 Σεπτεμβρίου οπότε θα μπορεί να ορκιστεί από τις 16 και μετά.

Υπήρχαν διαδώσεις δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Σόντρα ότι δεν θα παρευρεθούν στην ορκωμοσία διότι υπάρχει κάποιος γάμος και πρέπει να παρευρεθούν, όμως σήμερα το βράδυ της Παρασκευής έγινε σύσκεψη των στελεχών και αποφασίστηκε να παρευρεθούν και να ορκιστούν όλοι και ο κ. Σόντρας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments