....

ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

 

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τρία σημαντικά έργα, που αφορούν στην ποιότητα της καθημερινής ζωής των πολιτών, αλλά και την τοπική ανάπτυξη!

Η «Κατασκευή εξωτερικών δικτύων ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες Άγρα και Μεσημερίου», χρηματοδοτείται με 394.308,94€ από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, με στόχο την ελαχιστοποίηση των απωλειών νερού και την εξασφάλιση της επάρκειας για τον Άγρα και το Μεσημέρι, την αναβάθμιση της ποιότητας του πόσιμου νερού με την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων, αλλά και τη βελτίωση της προσβασιμότητας στο δίκτυο και την καλύτερη διαχείρισή του.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο είναι η «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Αγίου Αθανασίου», που εντάχθηκε στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας με προϋπολογισμό 626.016,26€. Το έργο αναμένεται να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Αγίου Αθανασίου, που ταλανίζει τόσο τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους χιλιάδες επισκέπτες.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο είναι η «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Παναγίτσας», που εντάχθηκε στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας με προϋπολογισμό 300.000,00€. Το έργο λύνει το μεγάλο πρόβλημα της ποιότητας του νερού της Παναγίτσας, που παρουσιάζει υψηλά επίπεδα αρσενικού.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments