....

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ"- "ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" 04.03.2021

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ LIVE STREAMING ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ

 «διασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά»

4/3 στις 9.00μμ

Η μετάδοση των εκδηλώσεων θα γίνει από τη σελίδα του στο facebook και από την διαδικτυακή πλατφόρμα eStage.gr

 

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

«στηρίΖΟΥΜΕ τον πολιτισμό

στηρίΖΟΥΜΕ  τους ανθρώπους του,

       συνεχίΖΟΥΜΕ διαδικτυακά…..»

 

«ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ»

Την βραδιά της Τσικνοπέμπτης 4/3, τη σκυτάλη θα πάρουν επτά εξαιρετικοί μουσικοί, τραγουδιστές και ηθοποιοί σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα «Σαν παράσταση» που θα μας φέρει τον Ελληνικό κινηματογράφο και το Ελληνικό θέατρο στο  σπίτι μας.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση, βασισμένη σε διαχρονικά και πολυαγαπημένα τραγούδια του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.

Τραγούδια- ιστορίες, με έντονο θεατρικό περιεχόμενο, αναπαραστάσεις μικρών στιγμιότυπων της μεγάλης και μικρής οθόνης, οι οποίες έμειναν αναλλοίωτες στη μνήμη και τις καρδιές όλων.

Μια «Σαν» παράσταση, σε κλίμα διασκεδαστικό, νοσταλγικό και λυτρωτικό, στην οποία περιλαμβάνονται συχνές αναφορές στο «Έκτο Πάτωμα» και τη «Λεωφόρο» του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς επίσης και σε περισσότερες από δέκα ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου των δεκαετιών '60 και '70.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

-Γεροφώτη Μέλα

-Ζώης Πάνος

-Μαλκουτζή Νόνικα

-Σπύρος Ρασσιάς - Piano
-Δημήτρης Αραμπατζής - Αccordion
-Γιώργος Σμυρνής - Bass
-Νίκος Βαργιαμίδης – Drums

 

Το Link της Εκδήλωσης στο Facebook είναι το παρακάτω: https://www.facebook.com/events/693792394630804

 

 

Η δράση αυτή υποστηρίζει  τον “Σύλλογο Φίλων  Νοσοκομείου Γιαννιτσών”

 

Ο «Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών» δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2016. Ο Σύλλογος στέκεται δίπλα στις ανάγκες και στο έργο του νοσοκομείου στηρίζοντας τον αγώνα προάσπισης της δημόσιας υγείας.  Ο σύλλογος παράγει έργο αδιάλειπτα βασιζόμενος σε συνδρομές, σε ευγενικές χορηγίες.  Στο διάστημα των τεσσάρων ετών έγιναν 50 Δωρεές μικρές και μεγάλες αξίας 180.000 ευρώ προς το νοσοκομείο. 

 

Η Πέλλα στο κόκκινο για πολλές μέρες, το Νοσοκομείο Γιαννιτσών κλήθηκε να επωμισθεί το βάρος της πανδημίας, δοκιμάστηκε σε αυτή την πρωτοφανή πανδημία, ο σύλλογος ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα της διοίκησης να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες του ιδρύματος σε αυτή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. 

Στηρίξτε τους στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  

GR34 0172 2520 0052 5208 4862 875 

 

 

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των καλλιτεχνών και των τεχνικών.


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments