....

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Η Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο συμμετέχει ως  ισότιμος εταίρος στην

Αναπτυξιακή  Σύμπραξη  ANATASISTINPELLA που υλοποιεί τα τοπικά σχέδια για την απασχόληση και είναι συγχρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Επιδιωκόμενος στόχος των έργων είναι η αύξηση της απασχόλησης με τη διευκόλυνση της επαγγελματικής ένταξης του πληθυσμού των ομάδων-στόχου. 

Σε αυτό το εγχείρημα, λειτουργώντας υπό το πρίσμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με δεδομένη τη βαθύτατη οικονομική κρίση που πλήττει τον τόπο μας, ζητείτε η πολύτιμη συμβολή των επιχειρήσεων.

 

180 ωφελούμενοι θα έχουν την δυνατότητα μέσα από μια ενημερωτική Εκδήλωση που θα περιλαμβάνει εισηγήσεις με παραδείγματα «ΒΕST PRACTISE” και στη συνέχεια μια Ημέρα Καριέρας, όπου επιχειρηματίες θα έχουν περίπτερα και θα προβάλουν την επιχείρηση τους, να λάβουν συμβουλευτική υποστήριξη αλλά και την τεχνογνωσία για δικές τους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, όπως και την δυνατότητα προώθησή τους στην αγορά εργασίας, αφήνοντας το βιογραφικό τους.

 

Οι επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν  στην ημερίδα την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 στην Έδεσσα  θα προβληθούν ΔΩΡΕΑΝ  μέσω ενός 16σέλιδου φυλλαδίου και μέσα από τις δράσεις δημοσιότητας ενημέρωσης του Τοπικού Σχεδίου προς την τοπική κοινωνία.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε με μια ομιλία και στη συνέχεια με ένα περίπτερο, όπου θα παρουσιάσετε την επιχείρηση και τον τομέα σας που εσείς θεωρείτε αξιοσημείωτο ως παράδειγμα “Best practice” και να το μοιραστείτε με τους ωφελούμενους .

Σκοπός η γνωριμία με τους ωφελούμενους και η δημιουργία δικτύου εργοδοτών ή στελεχών που θα λάβουν τον ρόλο του mentoring.

Στ’ αξιοσημείωτα η κλήρωση για το τριήμερο ταξίδι «Study Visit» 5 ωφελουμένων από τους 180 για συμμετοχή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στην Γερμανία εντός του Ιουνίου 2015.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε και μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 ώρα 13:00 με την κα Δήμητρα Τσατσάνη ( d.tsatsani@mail.ahk-germany.de )  μέσω email ή στο τηλέφωνο 2310 327733.

Ευχαριστούμε  για την συνδρομή σας. Είμαστε στη διάθεσή σας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments