....

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ.Κ.Ε.Α. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «LET'S DO IT GREECE»

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. συμμετέχει και φέτος στη δράση «Let's Do It Greece» και με κεντρικό σύνθημα τη φράση «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» προάγει τον εθελοντισμό.

Στην τελευταία δράση του «Let's Do It Greece» στις 17 Απριλίου 2016 συμμετείχαν πάνω από 67.000 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν νέοι. Δυναμική ήταν και η συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας ο οποίος συντόνισε με μεγάλη επιτυχία μια ανάλογη δράση.

Στόχος είναι διάδοση του θετικού μηνύματος της συνεργασίας και του εθελοντισμού. Προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής συνάντηση στο Δημαρχείο Αλμωπίας με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου και του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Χατζηγιαννίδη, οι οποίοι καλωσόρισαν τους συντονιστές της δράσεις σε κεντρικό επίπεδο, με επικεφαλής το Νίκο Κιούση. Η συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση εκπροσώπων της εκπαίδευσης.

Αύριο Σάββατο στις 17:30 στο Δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στην οποία μπορεί να συμμετέχει κάθε ενεργός πολίτης που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στις εθελοντικές δράσεις που θα κορυφωθούν στις 2 Απριλίου 2017.

17/2/17

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments