....

ΔΗΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για Παραγωγούς Πωλητές Λαϊκών Αγορών, που έχουν την αγροτική τους εγκατάσταση στα διοικητικά όρια του Δήμου Έδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας, ανακοινώνει στους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών, ότι  με βάση τις διατάξεις του άρθρου 233 του  Ν. 4281/14, με την οποία προστέθηκε παράγραφος στο άρθρο 11 του Ν. 4264/14, οι υφιστάμενες κατά το χρόνο ψήφισης του άρθρου αυτού τριμελείς επιτροπές επαναλειτουργούν μέχρι τις 31-10-2014, ενώ στη συνέχεια θα συγκροτηθούν νέες επιτροπές βάσει της αρ. Α2-704/4-5-2014 απόφασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης.

Οι παραπάνω πωλητές, που έχουν την επαγγελματική τους εγκατάσταση (κατά κύριο λόγο κτήματα) στα διοικητικά όρια του Δήμου μας, μπορούν να προσέρχονται στο Δήμο μας (Τμήμα Αδειοδοτήσεων), προκειμένου να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση των βεβαιώσεων τριμελών επιτροπών. Επίσης, οι ως άνω πωλητές-παραγωγοί, μπορούν αφού προμηθευτούν την αναφερόμενη βεβαίωση της τριμελούς επιτροπής, να υποβάλουν τα δικαιολογητικά που αφορούν στην χορήγηση ή ανανέωση των παραγωγικών αδειών τους ή την προσθήκη νέων προϊόντων σε αυτές.          

Στον ιστότοπο του Δήμου Έδεσσας (http://www.dimosedessas.gov.gr/), στην ενότητα «Λαϊκές Αγορές- Υπαίθριο Εμπόριο», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν υποδείγματα των απαραίτητων εντύπων, που είναι:

α) Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση προς την Τριμελή Επιτροπή,

β) Πίνακας των δικαιολογητικών που υποβάλλονται στη τριμελή επιτροπή για τη χορήγηση της βεβαίωσης,

γ) Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για τη χορήγηση ανανέωση άδειας παραγωγού και

δ) Πίνακας δικαιολογητικών για τη χορήγηση-ανανέωση άδειας παραγωγού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού & Οργάνωσης του Δήμου Έδεσσας, στο τηλέφωνο 2381350724.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments