....

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Με αφορμή το πρόσφατο  δελτίο τύπου του Δήμου Έδεσσας το οποίο αφορούσε του κάδους ανακύκλωσης γυαλιού στην πόλη της Εδεσσας, όπου και κατακρίνεται η συμπεριφορά ορισμένων πολιτών επειδή δεν τους χρησιμοποιούν σωστά! http://www.tastv.gr/article/aparadektoi-oi-dimotes-tis-edessas-rihnoyn-skoypidia-stoys-kadoys-poy-einai-gia-gyalia

Γεννάται ένα ερώτημα για όλους..ποιοί λοιπόν θα κατακρίνουν τώρα τον Δήμο για την αμέλειά τους και για την ανευθυνότητά τους;  αφού ολοκαίνουργιοι κάδοι ανακύκλωσης όλων των ειδών, παραμένουν αχρησιμοποίητοι στο εργοτάξιο του Δήμου στην Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας και καταστρέφονται με τον καιρό;  (δείτε τις σχετικές φωτογραφίες). Οι κάδοι ανακύκλωσης σύμφωνα με δική μας έρευνα είναι στοιβαγμένοι  εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο !!!  Καλό θα είναι λοιπόν ο Δήμος να κάνει και την αυτοκριτική του πριν προβεί σε τέτοιου είδους δελτίων τύπου..

Δικαιολογημένα λοιπόν όλοι οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας να νοιώθουν εγκαταλειμμένοι στο θέμα της καθαριότητας απ' τον Δήμο και η αντίδρασή τους είναι να πετάνε τα σκουπίδια όπου βρουν δημιουργώντας χωματερές.

Το ερώτημα είναι : "Υπάρχει Αντιδήμαρχος στην Βεγορίτιδα;"  ή έρχεται μόνο και πίνει καφέ στο Δημαρχείο της Έδεσσας; και αν ασχολείται παρατηρούμε ότι  περισσότερεο ενδιαφέρεται να λύσει τα προβλήματα του Άγίου  Αθανάσιου παρά της Άρνισσας που πληθυσμιακά οι ανάγκες και τα προβλήματα είναι περισσότερα.

Άλλο ερώτημα "Πού είναι το ενδιαφέρον των Δημοτικών Συμβούλων ή ακόμη και κάποιων της αντιπολίτευσης;"   

Στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και το τελευταίο, απορίας άξιο είναι ότι ακούγονται προτάσεις, σχεδιασμοί και δαπάνες  έργων σε όλα τα χωριά του Δήμου Έδεσσας εκτός το κεφαλοχώρι της Άρνισσας και  της γύρω περιοχής.

Το θέμα αυτό θα το παρακολουθήσουμε σε όλη του την εξέλιξη καθώς και το ενδιαφέρον από πλευράς του Δήμου να  επιλύσει το θέμα αυτό των σκπουπιδιών και της τοποθέτησης των κάδων σε διάφορα σημεία.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments