....

ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

 

Η Βιβλιοθήκη σας χρειάζεται και αυτό το καλοκαίρι!

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας σάς προσκαλεί να συμμετάσχετε στις δράσεις που σχεδιάζει και διοργανώνει. Η φετινή καλοκαιρινή εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας θα λάβει χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες και θα απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 12 ετών.

Φίλοι εθελοντές, θα θέλαμε τη βοήθειά σας, για να κατορθώσουμε να «χτίσουμε» μαζί με τα παιδιά έναν κόσμο αισιοδοξίας και χαράς μέσα από αφηγήσεις παραμυθιών και ιστοριών, κατασκευές, ζωγραφική, παιχνίδι, τραγούδι, εικαστικά κ.α.

Αν είστε άνθρωπος που πιστεύετε στον εθελοντισμό και στην ανιδιοτελή προσφορά, αν χαίρεστε να δουλεύετε με παιδιά, αν έχετε κάποιες ιδιαίτερες δεξιότητες (αφήγηση, χειροτεχνία, κατασκευές, μουσική, ζωγραφική, θέατρο κ.λ.π.) ή απλώς θέλετε να στηρίξετε το κοινωνικό έργο της Βιβλιοθήκης και να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο σας χρόνο, γίνετε εθελοντής στη Βιβλιοθήκη! Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες.

Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη βιβλιοθήκη. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την προμηθευτείτε από τη Βιβλιοθήκη.

 
   

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2381026777

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments