....

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ (VIDEO)

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας που προήλθε από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Αφού ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γκιούρος ευχήθηκε σε όλους καλή θητεία με γόνιμο διάλογο, ξεκίνησε η συνεδρίαση με ερωτήσεις στον δήμαρχο.

Πραγματοποίησα επιλογή των θεμάτων που θα παρακολουθείσετε στα 2 βίντεο που περιέχουν το καθένα από δύο θέματα.

 1ο. Κάποιες απαντήσεις πήρανε οι ερωτώντες και κάποιες θα απαντηθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

 2ο. Προϋπολογισμός για το τεχνικό πρόγραμμα. Σημαντικές ενστάσεις ειπώθηκαν για την αγροτική οδοποιία που δεν είναι ανταποδοτικά σε ποσοστό τουλάχιστον 50% στα χωριά του δήμου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για αγροτική οδοποιεία έχουν εισπραχθεί 225.000 € και σύμφωνα με το τεχνικό πρόγραμμα για την αγροτική οδοποιία έχουν διατεθεί 86.000 €. Τα υπόλοιπα γιατί δεν διατίθενται για το σκοπό που εισπράχτηκαν ;

 3ο. Στο 18ο θέμα είχαμε τις διαγραφές χρημάτων από λάθος χρεώσεις οι οποίες έφτασαν στις 36.000 €. Σε αυτό το θέμα ανέβηκε το θερμόμετρο με βαριές εκφράσεις (λεπτομέρειες στο βίντεο).

 4ο. Το 51ο θέμα  ,ήταν το τελευταίο  ,του οποίου η διάρκεια της συνεδρίασης ήταν μεγαλύτερη από όλα τα θέματα. Αφορούσε την μεταστέγαση των δύο νηπιαγωγείων, 1ο και 6ο . Τελικά δεν μπόρεσε το δημοτικό συμβούλιο να πάρει μια απόφαση με την δικαιολογία ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου πρέπει να πραγματοποιήσουν την τεχνική έκθεση.

 

Για όλα τα παραπάνω θέματα παρακολουθείστε με λεπτομέρειες τα δύο βίντεο που ακολουθούν:

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments