....

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ Π. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ (VIDEO)

 

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο τη 28-12-2017 τέθηκε το ερώτημα από την Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο κα. Έφη Ταμβίσκου για το πρόβλημα που έχει προκύψει μετά την καταγγελία του Συλλόγου Οικιστών Π.Αγίου Αθανασίου για  τις υπέρογκες χρεώσεις και την ακαταλληλότητα του νερού προς πόση από την ΔΕΥΑ Έδεσσας μετά από διαμαρτυρίες αλλά και  σχετικό πόρισμα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ από την Δ/νση Υγιεινής Π.Ε. Πέλλας .

Για το παραπάνω θέμα στη συνέχεια το λόγο πήρε η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Έδεσσας ΖΔΡΟΥ Αικατερίνη η οποία έδωσε εξηγήσεις ότι την ημέρα που έγινε η δειγματοληψία του νερού γινόντουσαν εργασίες επειδή λέει είχε δημιουργηθεί βλάβη στο δίκτυο.

Για το ίδιο θέμα παρέμβαση  έκανε ο κ. Σόντρας  Ιωάννης για την ανευθυνότητα που έδειξε η ΔΕΥΑ ΄Εδεσσας καθώς ήταν υποχρεωμένη σν έγιναν κάποιες εργασίες "έπρεπε το συνεργείο της ΔΕΥΑ να κάνει υπερχλωρίωση εκείνη την στιγμή" αλλά και να εκδώσει ανακοίνωση όπως γίνεται συνήθως.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου των Οικιστών του Παλαιού Αγίου Αθανασίου προς την ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣ όπως επίσης και το σχετικό μας βίντεό μας για το θέμα αυτό…

ΠΡΟΣ 

ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
 
Κυριες και Κυριοι
Καλησπερα σας και Χρονια Πολλα,

 

Στις 22.12.2017 και περι ωρα 09.54 μας ενημερωσατε με ηλεκτρονικο μηνυμα οτι η Επιχειρηση σας προεβη σε ληψη δειγματων για αναλυσεις νερου και οτι θα μας κοινοποιειστε τα σχετικα αποτελεσματα των αναλυσεων ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. 
 
Δυστυχως παροτι αυθημερον ενημερωθηκαμε με εγγραφο της Δ/νσης Δημ. Υγειας και Κοινωνικης Μεριμνας που ομιλει περι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ του νερου στον Παλ. Αγ. Αθανασιο χωρις κατι περισσοτερο, εως και σημερα 28.12.2017 δεν εχουμε λαβει ΚΑΜΜΙΑ ενημερωση σας, ενω δεν υφιστανται ουδεμια ανακοινωση ή αναρτηση της ΔΕΥΑ στον Παλαιο Αγιο Αθανασιο, τωρα μαλιστα που χιλιαδες επισκεπτες και οικιστες βρισκονται στον Οικισμο.
 
Αναρωτιωμαστε, αναμενοντας την αντιδραση σας και την αμεση ενημερωση σας, πως, ποτε και με ποιο τροπο θα διαφυλαχθει η δημοσια υγεια οταν εξι ημερες μετα τα αποτελεσματα των αναλυσεων, δεν εχει ληφθει κανενα ορατο μετρο απο Επιχειρηση σας και δε μας εχουν κοινοποιηθει τα αποτελεσματα των αναλυσεων για να γνωριζουμε τουλαχιστον τη σοβαροτητα της καταστασης.
 
Σας ενημερωνουμε για πολλοστη φορα οτι το ΔΣ του Συλλογου μας δυναται με ενα ηλεκτρονικο μηνυμα που ειναι το προσφοροτερο μεσο ενημερωσης να ενημερωσει ταυτοχρονα τετρακοσιες και πλεον οικογενειες οικιστων και επαγγελματιων οι οποιοι μετα το επισημο εγγραφο της Δ/νσης Υγειας ζουν με την αβεβαιοτητα της χρησης ή μη του οποιου υπαρχοντος νερου. Αν συνυπολογισουμε και την ελλειψη του νερου στις 24 και 25 Δεκεμβριου, τιθενται πολλα ερωτηματικα τοσο για τον τροπο διαχειρισης των αποθεματικων για τα οποια ΕΠΙΣΗΣ στο εγγραφο που λαβατε ως SPAM ζητησαμε να ενημερωθουμε αλλα δε λαβαμε απαντηση, οσο και για τη διασφαλιση της ποιοτητας του νερου.
 
Τον παρον ηλεκτρονικο μηνυμα εσταλη χωρις επισυναψεις, ωστε να μη καταληξει και αυτο στα spam του deyae@hol.gr.
 
Με εκτιμηση και εν αναμονη απαντησης σας
 
Για το ΔΣ
Ο Προεδρος
Ανδρ. Πολιτης
 
Ο Γραμματεας
Γεωργ. Μανωλοπουλος

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments