....

ΔΟΥΡΟΥ - ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ : ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από τις Περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014, όταν η παράταξη «Δύναμη Ζωής», έχοντας ως επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, κλήθηκε να διοικήσει την Περιφέρεια Αττικής.

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των δύο ετών, ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, παρουσιάζει την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 20:30 στον κινηματογράφο Αβάνα, στο Χαλάνδρι, τον απολογισμό έργου του τομέα με έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο.

Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, με τίτλο «Δύο Βήματα Εμπρός», σε σκηνοθεσία του Νίκου Ζιώγα και δημοσιογραφική επιμέλεια της Μίνας Μαρούγκα.

Στην ταινία, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, καθώς και Περιφερειακοί σύμβουλοι, παρουσιάζουν τα έργα αλλά και τις προοπτικές της Περιφερειακής Διοίκησης.

Περιβαλλοντικά και αντιπλημμυρικά έργα, Κοινωνική πολιτική, Αντιμετώπιση της ανεργίας, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, αλλαγή στην διαχείριση των απορριμμάτων είναι μόνο μερικές από τις προτεραιότητες της Περιφέρειας στις περιοχές των βορείων προαστίων.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ-πρόσκληση της ταινίας, το οποίο γυρίστηκε στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στο Δάσος Συγγρού στις 7 Μαΐου 2016.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments