....

ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ: ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΙΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ (VIDEO)

Η Emma Murphy τάσσεται ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία με ένα συγκινητικό βίντεο

Μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση βρέθηκε η 26χρονη fitness blogger, Emma Murphy, που επέλεξε να μοιραστεί την ιστορία της μέσω Facebook. Η ίδια, κάτοικος Δουβλίνου, ξεσπά σε κλάμματα, στο βίντεο που περιγράφει πώς ο πρώην φίλος της και πατέρας των παιδιών της, την ξυλοκόπησε, αφού εκείνη ανακάλυψε πως την απατούσε.
"Ήταν ο έρωτας της ζωής μου", δηλώνει η Murphy, για την τριετή σχέση της με το φίλο της, για να συμπληρώσει πως η επίθεση που δέχτηκε δεν ήταν η πρώτη. Η Emma σκέφτηκε πολύ για να δημοσιεύσει αυτό το βίντεο, όμως ελπίζει πως θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για γυναίκες σε όλο τον πλανήτη, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν πως "η βία δεν είναι η λύση".Image and video hosting by TinyPic
"Κανένας άνδρας δεν έχει το δικαίωμα να σηκώνει το χέρι σε μια γυναίκα. Όσο μεγάλη, μικρή, είσαι, ή απ' όπου κι αν κατάγεσαι. Δεν είναι σωστό να σηκώνεις χέρι σε μια γυναίκα και μόνο τώρα το συνειδητοποιώ αυτό", αναφέρει η Murphy, που πλέον έχει φύγει από αυτή τη σχέση, ενώ κλείνει το βίντεο που ήδη έχει κάνει το γύρο του πλανήτη, δίνοντας συμβουλές σε οποιαδήποτε γυναίκα έχει βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι παρόμοιο: "Αν κάποιος εκεί έξω έχει περάσει κάτι παρόμοιο με εμένα, πρέπει να βρει το κουράγιο για να ξεφύγει από οτιδήποτε είναι τόσο ανθυγιεινό όσο η βία. Πήγαινε στους φίλους και την οικογένειά σου, στους ανθρώπους που σε αγαπούν και νοιάζονται για σένα".
 
Δεν είσαι η μόνη - Δεν είσαι μόνη: Για περισσότερες πληροφορίες και για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, επισκέψου το www.womensos.gr.
 
 
 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments