....

ΕΔΕΣΣΑ: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Με ελάχιστη επίσημη εκπροσώπηση και με παραφωνίες που δεν εξηγούνται λογικά, γιορτάσθηκε τη Κυριακή στην

Έδεσσα η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης. Στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκεπής έγινε δοξολογία στη οποία παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θ. Θεοδωρίδης, ο Στρατηγός-Διοικητής της 2ας Μεραρχίας, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και από τον Δήμο Έδεσσας, η αντιδήμαρχος κ. Μ. Βλάχου- Κατσάρα και ο ο δημοτ. σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Ι. Σόντρας.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί ότι για το νόημα της επετείου θα μιλούσε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημ. Γιάννου, ο οποίος , όμως, απουσίαζε για άγνωστο λόγο. Έτσι τη κατάσταση την έσωσε ο κ. Θεοδωρίδης που αναφέρθηκε στη σύντομη ομιλία του, στην ενωμένη αντίσταση του ελληνικού λαού απέναντι στις δυνάμεις του άξονα. Αργότερα, στο Ηρώο της πόλης εψάλει επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων και η τελετή έκλεισε με τον εθνικό ύμνο από άγημα στρατιωτών.

Αρκετοί σχολίασαν δυσμενώς την απουσία του δημάρχου αλλά και την απειροελάχιστη παρουσία των εκλεγμένων της δημοτικής αρχής με ένα σύμβουλο από τη συμπολίτευση και ένα από την αντιπολίτευση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments