....

ΕΔΕΣΣΑ : ΚΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΙΝΗ" (2 VIDEO)

Ένα από τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκε στο  Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Έδεσσας στις 13-2-2017 ήταν και αυτό της πρότασης της συνδυασμού της Αντιπολίτευσης "ΕΝ ΕΡΓΩ" του κ. Σόντρα να μετονομασθεί η  Λεωφόρος Νίκης στην Έδεσσα σε Λεωφόρο  "Ειρήνης Γκίνη" και όλο αυτό σε ένδειξη τιμής για τον αγώνα και τον θάνατό της.  

Στην αρχή ο κ. Σόντρας έκανε την εισήγησή του για το συγκεκριμένο θέμα και στη συνέχεια τοποθετήθηκε επί του θέματος  ο κ. Ρυσάφης ο οποίος ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. να αποσυρθεί το θέμα λέγοντας ότι το θέμα είναι άκαιρο (δείτε βίντεο) .

Τον λόγο πήρε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημητριάδης ο οποίος ανέφερε ότι ψηφίζει υπέρ της μετονομασίας όπως αναφέρει όλους τους λόγους στο βίντεό μας.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και φυσικά και αρκετά άτομα τα οποία παρευρέθηκαν στο συμβούλιο και οι οποίοι ήταν όλοι αντίθετοι στην μετονομασία.

Στο τέλος ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε αρνητικά για το θέμα της μετονομασίας και η ψηφοφορία έληξε με θετική ψήφο από : μόνο από όλους του δημοτικούς συμβούλους "Εν Έργω" του κ. Σόντρα, θετική ψήφο έδωσε επίσης και ο κ. Δημητριάδης, όπως επίσης θετική ψήφο έδωσε  ο κ. Φουνταλής ο οποίος ήταν απών από την συνεδρίαση λόγω ασθενείας όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Η απόφαση - πρόταση καταψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

 

Δείτε όλο το βίντεό μας από την συνεδρίαση με το παραπάνω θέμα το οποίο προκάλεσε πολλές εντάσεις.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments