....

ΕΔΕΣΣΑ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΛΑΓΟΣ & Η ΧΕΛΩΝΑ"

 

Διαβάστε προσεκτικά :

Γράψτε LIKE σαν σχόλο και κάντε LIKE στην ανάρτήσή μας στην σελίδα  EDESSA ΕΔΕΣΣΑ  και  κοινοποιήστε στο προσωπικό σας προφίλ στο facebook την ανάρτησή μας και μπείτε στον διαγωνισμό να κερδίσετε πρόσκληση για την παιδική θεατρική παράσταση   "Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΛΩΝΑ"

 

 

(όσοι δεν το κάνουν θα εξαιρεθούν από την κλήρωση)

 

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα  13 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου ,παρουσιάζει για 12η χρονιά στην πόλη σας, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας αλλά και στις μνήμες των μεγαλύτερων φίλων μας.

 
"Ο ΛΑΓΟΣ & Η ΧΕΛΩΝΑ ( Η ORIGINAL ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ)
 

Ο Λαγός και η Χελώνα, Η Αλεπού και το Κοράκι, Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας,  Η Αλεπού και τα Σταφύλια,  Η Αλεπού και ο Τράγος ,ο Ψεύτης Βοσκός & ο Ήλιος και Βοριάς, μετρούν αιώνες ιστορίας και δεν παύουν ποτέ να αποτελούν την επιτομή της ηθικοδιδαχής. Μέσα από τον συμβολικό και αλληγορικό τους χαρακτήρα, οι μύθοι του Αισώπου έχουν ιδιαίτερη χάρη, θαυμαστή απλότητα κι άφταστη διδακτικότητα. Με τη μοναδική ικανότητα του Αισώπου να δίνει στα ζώα των μύθων του ανθρώπινη ιδιότητα, ψυχή και λαλιά, αλλά και το επιμύθιο που ήταν πάντοτε απλοϊκό κι εύληπτο για τα παιδιά. Έτσι και στην παράστασή μας οι εξανθρωπισμένοι ήρωες διδάσκουν αλλά πρώτα μαθαίνουν και οι ίδιοι από τα παθήματά τους.

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ - ΕΔΕΣΣΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΩΡΑ 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΤΟΥΦΕΞΗΣ –  23810 24000

 

& VIVA.GR  - INFO : 6974797109

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments