....

ΕΔΕΣΣΑ: ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ; ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ! (PHOTO)

Αφού είδαν και αποείδαν… τελικά μέσω ανακοινώσεων γίνεται το αυτονόητο! Η Τροχαία Έδεσσας με ανακοινώσεις προειδοποιεί για τα πρόστιμα όσων παραβιάζουν

τον πεζόδρομο. Όπως ξέρουμε όλοι και έχουμε γίνει μάρτυρες κυκλοφορούσαν ελεύθερα μηχανάκια και αυτοκίνητα σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας στον κεντρικό πεζόδρομο της Έδεσσας. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν πολλά προβλήματα, πεζοί να διαμαρτύρονται, γονείς να φοβούνται για τα παιδιά τους. Όλα αυτά γιατί δεν υπήρχε έλεγχος. Τώρα ίσως πάει να γίνει κάτι, αρκεί να υπάρξει έλεγχος. Έτσι, λοιπόν, μόνο τις ώρες φορτοεκφόρτωσης επιτρέπεται στα ανάλογα οχήματα να μπαινοβγαίνουν στον πεζόδρομο. Ενώ σε περίπτωση που παραβιαστεί αυτό θα πέσουν τα πρόστιμα: 200 ευρώ και 5 πόντοι για την κίνηση και 40 ευρώ και αφαίρεση πινακίδας στην περίπτωση της στάθμευσης. Εμείς ελπίζουμε να εφαρμοστεί, να τηρηθεί και κυρίως να ελεγχθεί το αυτονόητο αυτό μέτρο του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Να σημειωθεί ότι πρέπει να υπάρξει και ένας κανονισμός λειτουργίας του πεζόδρομου εγκεκριμένος από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

 

Δείτε την πινακίδα και τα ποσά που αντιστοιχούν στην παράβαση:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments