....

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ : ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ "ΟΚΤΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ"

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με το βραβευμένο έργο "Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται" του Γάλλου συγγραφέα Robert Thomas υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα της Δέσποινας Οτουντζίδου.
Με την ελπίδα να κερδίσουμε ένα ακόμα στοίχημα, επιλέξαμε ένα διαφορετικό ρεπερτόριο, που αγκαλιάστηκε με θέρμη από το θεατρόφιλο κοινό, το οποίο επιβράβευσε με την παρουσία του και αυτή μας την προσπάθεια αφού κατέκλυσε για 5 ημέρες την αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας. href="http://tinypic.com?ref=51ehhk" target="_blank">Image and video hosting by TinyPic
Μοναδικές ερμηνείες από τις πρωταγωνίστριες, υπέροχα σκηνικά και κοστούμια ,μουσική επένδυση, όλα στοιχεία μιας ακόμα αξιόλογης παραγωγής από αυτές που μας έχει συνηθίσει το Εδεσσαϊκό Θέατρο στα 36 χρόνια της δημιουργικής και δυναμικής του πορείας.
Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές-ηθοποιούς και τεχνικούς-τους χορηγούς,το φυσικά το κοινό που στηρίζει κάθε προσπάθεια του συλλόγου για πολιτισμό στην πόλη μας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments