....

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ : «ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ"

Η  αυλαία της  «Θεατρικής βραδιάς» άνοιξε με το έργο του Σταύρου Λομβαρδέα «Ο μαγικός δον Ζουάν» σε σκηνοθεσία Γιώργου Τσιρόγκα. Στο φιλόξενο χώρο του εντευκτηρίου μας , συναντήθηκαν την Κυριακή 7/2/2016 και παρακολούθησαν την παράσταση όχι μόνο φίλοι και  μέλη του συλλόγου, αλλά και συντελεστές της παραγωγής , που ανέβηκε από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου το 1991.  Image and video hosting by TinyPic

 

Δύο παραγωγές δρομολογούνται αυτή την εβδομάδα για τη φετινή θεατρική περίοδο από την Κεντρική Σκηνή.

Η πρώτη αφορά την απολαυστική-ανατρεπτική  κωμωδία των Μ.Ρέππα-Θ.Παπαθανασίου «Φούστα-μπλούζα» , έργο που θα παρουσιαστεί στο θεατρόφιλο κοινό στις αρχές του Μάη και για το οποίο καλούμε σε συνάντηση όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, στο εντευκτήριο του συλλόγου μας την Τετάρτη 10 Φλεβάρη 2016 και ώρα 7 το απόγευμα.

Η δεύτερη θα ανέβει από την Κεντρική Σκηνή τον Οκτώβρη του τρέχοντος έτους και πρόκειται για το κλασικό αριστούργημα του Μολιέρου «Δον Ζουάν». Η συνάντηση όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την παραγωγή θα γίνει την Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2016 στο εντευκτήριο του συλλόγου στις 7 το απόγευμα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments