....

EΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ : ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

 

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου. Το θεατρόφιλο κοινό ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα για «Ραντεβού με τον Σουρή», μιας  παραγωγής που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει ανάλογων επαγγελματικών, κατά γενική ομολογία. Όλοι οι συντελεστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά και πίσω από τα φώτα της σκηνής με πρωτεργάτιδα την σκηνοθέτιδα Ηρώ Γεωργίου. Εξαιρετικές ερμηνείες, υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, ζωντανή μουσική επί σκηνής, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ μιας πετυχημένης και καθ’ όλα αξιόλογης και καλοδουλεμένης παραγωγής, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλα τα χρόνια της δημιουργικής του πορείας ο σύλλογος.

Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της παραγωγής, τους ερασιτέχνες ηθοποιούς, τους τεχνικούς, τους χορηγούς και φυσικά στο θεατρόφιλο κοινό.

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

 

Το Θεατρικό Εργαστήρι σφραγίζει τη θεατρική περίοδο 2016-2017 με παράσταση στο μικρό θεατράκι του Βαροσίου. Με την καθοδήγηση της Θεατρολόγου Ηρώς Γεωργίου, θα παρουσιάσουν το παραμύθι της Ζωρζ Σαρρή «ο Στρατάρχης», μια ηθογραφία όπου πρωταγωνιστούν οι άνθρωποι ενός μικρού ορεινού χωριού που δίνουν τα δικά τους μηνύματα για το πόσο σημαντικό πράγμα είναι η απλότητα στη ζωή μας και η Ειρήνη. «Ο Στρατάρχης» είναι η φωνή της αγάπης, που καταδικάζει τον πόλεμο και το θάνατο επιλέγοντας ολόψυχα τη χαρά της ζωής.

Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά θα μας ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» και θα ανανεώσουν το ραντεβού με το Θεατρικό Εργαστήρι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη για να ανακαλύψουν νέα θεατρικά μονοπάτια.

Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου καλεί μικρούς και μεγάλους στην αποχαιρετιστήρια παράσταση που θα δοθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.30μμ στο μικρό θεατράκι Βαροσίου.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments