....

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΠΑΙΔΙΑ (PHOTOS)

Πριν από λίγο καιρό είχε φύγει από τη ζωή και ο σύζυγός της - «Είχα τόσα να σου πω και δεν πρόλαβα...συγνώμη...θα μου λείψεις... πολύ...partner μου...», λέει συνάδελφός της

Συγκινητικές είναι οι αναρτήσεις στο Διαδίκτυο συναδέλφων και φίλων για το θάνατο της Σταματίνας Νικολάου. Η δημοτική αστυνομικός που πριν από οκτώ ημέρες είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην Αργυρούπολη άφησε χθες την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν.

Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα συμπαράστασης στα οποία αναφέρουν την αγάπη της Ματίνας για τα παιδιά αλλά και το πόσο δοτική ήταν με τους ανθρώπους.
 
Το μήνυμα της συναδέλφου της
Συντετριμμένη η γυναίκα που δούλευε στο πλευρό της στο Σώμα κοινοποίησε τη δυσάρεστη είδηση στον λογαριασμό της στο Facebook με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα μήνυμα:
«Πόσα περάσαμε μαζί, όνειρα, εξομολογήσεις, κλάματα, γέλια, είχα τόσα να σου πω και δεν πρόλαβα...συγνώμη...θα μου λείψεις... πολύ...partner μου...»





«Ελπίζαμε ότι θα τα καταφέρει» λέει ο δήμαρχος Αργυρούπολης 

Συντετριμμένος για τον άδικο χαμό της κοπέλας μίλησε στο protothema.gr ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε ότι η κοπέλα κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Είμαστε όλοι πάρα πολύ στενοχωρημένοι γιατί την γνωρίζαμε την κοπέλα και ελπίζαμε ότι θα τα καταφέρει. Είχε φύγει από τη ζωή και ο άντρας της πριν λίγο καιρό και έμενε με τους γονείς της. Εκφράζω την οδύνη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της», ανέφερε.

Η ανάρτηση του δημάρχου στο Facebook

 





Το τροχαίο: Εβαλε το σώμα της ασπίδα για να σώσει μικρά παιδιά
Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Κύπρου, έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο Αργυρούπολης. Η δημοτική αστυνομικός, η οποία ήταν σε υπηρεσία, βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω της.

Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων στην Τροχαία του Ελληνικού, το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο έκανε κόντρες με ένα άλλο ΙΧ. Η άτυχη γυναίκα έβαλε το σώμα της μπροστά για να μην περάσουν ανεξέλεγκτα τη διασταύρωση μικρά παιδιά. Ωστόσο, το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τη χτύπησε με δύναμη.

Η νεαρή δημοτική αστυνομικός συνόδευε τα παιδιά έξω από το κολυμβητήριο Αργυρούπολης και χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από αυτά δεν έπαθε τίποτα. 



Το τελευταίο αντίο
Το «τελευταίο αντίο» στη Ματίνα θα πουν οικογένεια, φίλοι και συναδέλφοι αύριο Σάββατο στις 11.30 το πρωί, στην Εκκλησία Μεταμόρφωση Σωτήρος Σουρμένων.


 


Όλες οι φωτογραφίες είναι από τον λογαριασμό της Σταματίνας Νικολάου στο Facebook

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments