....

EKANE ΤΑΤΟΥΑΖ KAI ΠΕΘΑΝΕ META AΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ (PHOTOS)

 

Ένας 31χρονος άνδρας δεν άκουσε την συμβουλή να αποφεύγει την θάλασσα για δύο εβδομάδες και το πλήρωσε με την ζωή του. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. 

σοι έχουν κάνει τατουάζ δεδομένα θα έχουν ακούσει τον καλλιτέχνη που τους το έχει φτιάξει, λίγο πριν αποχωρήσουν από το studio, να τους τονίζει οτι δεν πρέπει να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα για δύο εβδομάδες.

Ένας 31χρονος όμως, αποφάσισε να μην ακούσει την συμβουλή αυτή και 5 μέρες αφού έκανε δύο χέρια που προσεύχονται μπροστά από ένα σταυρό, αποφάσισε να βουτήξει του στο κόλπο του Μεξικού. Κάτι που πλήρωσε με την ίδια του την ζωή...
The day after he went swimming, he developed a fever, chills and a red rash close to his tattoo, experts wrote in the BMJ Case Reports

Η πληγή όμως που είχε δημιουργηθεί ήταν ακόμη φρέσκια και έπαθε μόλυνση από ένα σαρκοβόρο βακτήριο, το οποίο του «έσπασε» το δέρμα και τελικά τον οδήγησε στον θάνατο.

Μία μέρα μετά αφού μπήκε στην θάλασσα άρχισε να ανεβάζει πυρετό, να έχει κρυάδες και κοκκινίλες γύρω από το σημείο που είχε κάνει το τατουάζ, ενώ την επόμενη η κατάστασή του άρχισε να χειροτερεύει με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, το χρώματα οι φουσκάλες που είχε, πλέον δεν ήταν κόκκινες, αλλά μοβ, κάτι που παρατηρείται στις μολύνσεις, ειδικά στους ανθρώπους που πάσχουν από κίρρωση. Τα αντιβιοτικά που του έδωσαν, σκότωσαν το 60% των βακτηριδίων, όμως πλέον η ζημιά είχε γίνει.
The unidentified 31-year-old ignored advice given to those with new inkings that they should wait for two weeks before venturing into pools or oceans. He caught a flesh-eating bug that ultimately led to his death by triggering sepsis
Τα ζωτικά του όργανα είχαν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν με αποτέλεσμα να μπει σε τεχνική υποστήριξη, όπου παρέμεινε για περίπου δύο εβδομάδες. Από ένα σημείο και μετά, οι γιατροί άρχισαν να είναι αισιόδοξοι για την κατάστασή του, έχοντας παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν να επιστρέψει σπίτι του.

Λίγες εβδομάδες αργότερα όμως έπαθε ένα νέο σηπτικό σοκ, με αποτέλεσμα τα νεφρά του να «πέσουν» τελείως και να οδηγηθεί εκ νέου για νοσηλεία. Μετά από δύο μήνες σκληρής μάχης που έδωσε, τελικά ο οργανισμός του δεν άντεξε και πέθανε.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments