....

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (PHOTOS)

 

 

Σε μία πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση του Συλλόγου Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Γκιούρος.

Το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Φίλων της Παραδοσιακής Μουσικής παρουσίασε ένα μεγάλο πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς, ενώ μία εξαιρετική παρουσίαση φωτογραφιών του χθες και του σήμερα, με τίτλο «Για την πόλη των υδάτων, των ποταμοβραχιώνων, των λιμνών και των Καταρρακτών», παρουσίασε ο γνωστός Καθηγητής νευρολόγος κ. Νίκος Αρτέμης, ξυπνώντας όμορφες μνήμες με ένα πρωτότυπο πάντρεμα της παλιάς με τη σύγχρονη Έδεσσα.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου ευχαρίστησε τους συντελεστές και δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ο Πρόεδρος κ. Μιλτιάδης Βασιλακάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και όλα τα ενεργά μέλη του Συλλόγου Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης, είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την πολύ σημαντική προσπάθεια που κάνουν να διατηρήσουν την ταυτότητα και τους δεσμούς με τη γενέθλια πόλη. Οι Εδεσσαίοι της Θεσσαλονίκης αποτελούν ένα ζωντανό κομμάτι της πόλης μας, που έχει προσφέρει πολλά και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει.

Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα πολλούς Εδεσσαίους και μεταξύ τους έναν λαμπρό επιστήμονα και αγαπημένο Εδεσσαίο, τον καθηγητή νευρολόγο κ. Νίκο Αρτέμη, που μας συγκίνησε με την παρουσίαση φωτογραφιών από την παλαιά και τη σημερινή Έδεσσα».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments