....

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΚΕΔΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.) μετράει πλέον 12 χρόνια λειτουργίας του και ιδρύθηκε με σκοπό να βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών που ασχολούνται με την εστίαση και διασκέδαση, έχοντας ως στόχο να προσφέρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου. Υπηρετώντας με συνέπεια και αφοσίωση αυτό το σκοπό, έχουμε φτάσει σήμερα να αριθμούμε πάνω από 26.000 μέλη, σε πανελλήνιο επίπεδο, με τον αριθμό αυτό να είναι ολοένα αυξανόμενος.

Είναι γεγονός ότι, υπό τις οικονομικές συνθήκες που βιώνει σήμερα η χώρα, ο κλάδος μας έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να διανύει περίοδο μεγάλης ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το μέλλον του. Η μόνη διέξοδος είναι, να υπάρξει ένα συλλογικό όργανο που να παρέχει εγγυήσεις και να προασπίζει τα συμφέροντα των χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου, με τρόπο αξιόπιστο και αποτελεσματικό.Image and video hosting by TinyPic

Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ., για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε και το αποδεικνύει καθημερινά. Στόχος του είναι και παραμένει, η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των μελών του για τις τρέχουσες εξελίξεις που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και η άμεση αντίδραση σε κάθε τι που έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντά του, μέσω δυναμικών παραστάσεων, στοχευμένων δράσεων και ενεργειών.

Στην προσπάθειά μας αυτή, σε θέλουμε μαζί μας. Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου για ΄΄    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΚΕΔΙ΄΄ στον τόπο σου. Με το που δηλώσεις την συμμετοχή σου, θα σου στείλουμε αμέσως έντυπο υλικό, φροντίζοντας το συντομότερο δυνατόν να σε επισκεφθούμε και να γνωριστούμε.

Στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.paskedi.gr με ημερήσια επισκεψιμότητα 5.000 μοναδικών χρηστών, θα δημιουργήσουμε ειδική σελίδα ΄΄Εκπρόσωποι ΠΑΣΚΕΔΙ΄΄, όπου εντελώς δωρεάν θα παρουσιάζεται ο εκπρόσωπος με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Στις επιχειρήσεις των εκπροσώπων μας, θα γίνονται πάντα οι συγκεντρώσεις κατά τόπους, για οποιαδήποτε εκδήλωση του ΠΑΣΚΕΔΙ, θα καλούνται οι τοπικοί άρχοντες και θα δημοσιοποιούνται όλα με φωτογραφικό υλικό, στα χιλιάδες μέσα που ο ΠΑΣΚΕΔΙ έχει πρόσβαση.

Οι εκπρόσωποι όλης της Ελλάδας θα είναι ο ΠΑΣΚΕΔΙ του τόπου τους, μια γροθιά και on line ανά πάσα στιγμή μεταξύ τους.

Τέλος οι εκπρόσωποι θα λαμβάνουν 10% - 15% προμήθεια από όλες τις υπηρεσίες που θα προσφέρει ο ΠΑΣΚΕΔΙ έναντι αμοιβής στην περιοχή ευθύνης τους.

Αν πιστεύετε πως πρέπει να είστε κι εσείς ένας κρίκος αυτής της αλυσίδας, δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας στο paskedi@paskedi.gr, γράφοντας την λέξη ΄΄ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ στην περιοχή............................΄΄ ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι εκπρόσωποι δεν υποχρεούνται να απομακρύνονται από τις επιχειρήσεις τους, αλλά να ενημερώνουν άλλους συναδέλφους που θα επισκέπτονται αυτές. Μπορούν όμως να επισκέπτονται συναδέλφους κατά βούληση  αν ζητήσουν κάποια στιγμή να αυξήσουν τα έσοδά τους.Επίσης οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, όσοι επιθυμούν, θα επιτελούν και χρέη ρεπόρτερ της περιοχής ευθύνης τους, για οτιδήποτε συμβαίνει σε τοπικό, συναδελφικό και κλαδικό επίπεδο, αποθανατίζοντας τα γεγονότα με φωτογραφικό υλικό ή video.



Για τον ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ηλίας Καλιώρας

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments