....

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΚΥΔΡΑΣ : ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΜΑ

Η αυγουστιάτικη βροχή, που έπεσε, για λίγη ώρα, κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων της έναρξης της 1ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας, κι αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή των εγκαινίων αλλά και το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων, δεν στάθηκε ικανή να μειώσει τη λαμπερότητα και την αθρόα συμμετοχή του κόσμου.

Οι περισσότεροι επισκέπτες βρήκαν καταφύγιο στους στεγασμένους χώρους ή ήταν προετοιμασμένοι με ομπρέλες. Όσοι έφυγαν προσωρινά, επέστρεψαν σύντομα, κι όλοι μαζί ξεχύθηκαν στα εκθεσιακά περίπτερα και στους χώρους εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης.Image and video hosting by TinyPic

Ωστόσο, την ημέρα εκείνη (Παρασκευή 21/8/15),δεν κατέστη δυνατή η υλοποίηση του δεύτερου μέρους των εκδηλώσεων, γι΄αυτό θα υπάρξει η ανάλογη προσαρμογή.

‘Ετσι, λοιπόν, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 κι ώρα 20:00΄,όλοι οι Ποντιακοί Σύλλογοι του Δήμου θα συγκεντρωθούν και θα χορέψουν με ζωντανή μουσική και τραγούδια στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ακολούθως, θα κατευθυνθούν στον εκθεσιακό χώρο, όπου από τις 21:00΄και μετά, θα παρουσιάσουν το δικό τους φαντασμαγορικό πρόγραμμα.

Όσοι ήρθαν, ξανάρχονται. Όσοι δεν επισκεφθήκατε ακόμη την Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, μην το καθυστερείτε. Ελάτε μέχρι το βράδυ της Τρίτης 25 Αυγούστου.

Σας περιμένουμε!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments