....

ΕΝΑΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ -ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Εκατό χρόνια πριν, μία τεράστια δεξαμενή νερού φαινόταν ιδιαίτερα χρήσιμη στους ιδιοκτήτες του διπλανού σπιτιού.

Στις ημέρες μας όμως αυτός ο υπόγειος χώρος παρέμενε στο... σκοτάδι, καθώς παρέμενε ανεκμετάλλευτος. Για αυτό το λόγο, ένα ζευγάρι Βρετανών αποφάσισε να αγοράσει ολόκληρο το ακίνητο και το μετατρέψουν σε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα προς ενοικίαση, που βρίσκεται φυσικά πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος.

Ο Τζιμ και η Λίζα Χάρντι μετά από μια ανακαίνιση που κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια κατάφεραν να δώσουν νέο ρόλο στη... δεξαμενή που χρονολογείται από το 1909. Αφού οι χώροι της διαμορφώθηκαν μετά από ειδικές μελέτες, η δεξαμενή θα φιλοξενεί ανθρώπους αντί για... νερό. Η υπερπολυτελής κατοικία που έχει αρκετούς ορόφους κάτω από την επιφάνεια της Γης μπορεί να στεγάσει ως και έξι άτομα, έχει επιπλωθεί και διακοσμηθεί με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ διαθέτει Wi-Fi και Smart TV.

Τα αρχικά πλάνα του ζευγαριού δεν ήταν τόσο... φιλόδοξα. Για την ακρίβεια, όπως παραδέχτηκε ο Τζιμ Χάρντι, τα πρώτα σχέδια για τη κατασκευή του διαμερίσματος ήταν ζωγραφισμένα στο πίσω μέρος ενός φακέλου. Η πρώτη σκέψη του ζευγαριού ήταν να χρησιμοποιήσει τη δεξαμενή ως αποθηκευτικό χώρο. Στην πορεία όμως, η μια ιδέα διαδεχόταν την άλλη και έτσι διαμορφώθηκε το υπερπολυτελές διαμέρισμα που είναι πλέον διαθέσιμο για 280 ευρώ την εβδομάδα.

Το διαμέρισμα που βρίσκεται στη περιοχή του Κείμπριτζ περιέχει δύο μεγάλα δίκλινα υπνοδωμάτια, άλλα δύο μονά κρεβάτια, κουζίνα, πολλά μπάνια και αρκετούς κοινόχρηστους χώρους όπου προσφέρονται για διάφορες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, στον ψηλότερο όροφο της... δεξαμενής υπάρχουν γραφεία, τραπεζάκια με σκάκι, ενώ ξεχωρίζει η επιβλητική και προσεγμένη τραπεζαρία.

Δείτε φωτογραφίες από την δεξαμενή που μετατράπηκε σε υπερπολυτελές διαμέρισμα:

Σχόλια - Facebook Comments