....

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΙ TEQUILA DRINKER'S ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (VIDEO)

Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 στο κάμπινγκ του Αγίου Παντελεήμονα, δεν έβλεπες τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια, αλλά όρθιο κόσμο να χορεύει σε ροκ νότες. Την αυλαία της συναυλίας άνοιξε το τοπικό συγκρότημα Tequila Drinkers , στην τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος. Οι οποίοι μετά από δέκα χρόνια παρουσία, όπως δήλωσαν οι ίδιοι έφτασαν στο τέλος της διαδρομής τους.

Για τους ΜΠΛΕ και την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Τζώρτζια Κεφαλά, τι θα μπορούσε να πει κανείς πέρα από το να αφεθεί στις ξεσηκωτικές νότες που γλιστρούσαν μέσα από τα δάχτυλα των μουσικών και στις φωνητικές χορδές της Τζώρτζια. Σε μία εμφάνιση και συναυλία που κράτησε 2 ώρες χωρίς διάλειμμα (!), οι Μπλε τα έδωσαν όλα και δεν άφησαν στο κοινό παρά μόνο μία επιλογή: να σηκωθεί όρθιο και να χορέψει.

Όχι τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια αλλά ροκιές από την προσωπική τους δισκογραφία και όχι μόνο. Simple Minds, Shocking Blue, Subways, Rolling Stones, Clash, Sharp Ties ... Πόσο να αντισταθεί κανείς; Ο κόσμος τους απόλαυσε μέχρι αργά και οι κριτικές όλων ήταν οι καλύτερες.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Πολιτιστικό Συλλόγο Αγίου Παντελεήμονα και σε όσους συμμετείχαν στην επιτυχημένη  διοργάνωση!

Δέιτε παρακάτω αποσπάσματα από τα σχετικά μας βίντεο στο πρώτο με τους ΜΠΛΕ και στο δέυτερο με τους Tequila Drinkers.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments