....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! !!! ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΈΔΕΣΣΑΣ

Γράφει ο Σίμος Σλατίνης.

Μόλις χθες ο βουλευτής Γ. Σηφάκης, με δελτίο τύπου, ανακοίνωσε ότι υπογράφηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ.) η αγορά Αξονικού Τομογράφου, με χρηματοδότηση του Υπουργείου υγείας, για το Νοσοκομείο της Έδεσσας. Το θέμα πέρασε απο πολλούς σκοπέλους, καθώς οι παρεμβάσεις (πολιτικές και μη από τα εντός του νομού) που έχουν και ονοματεπώνυμο ,ήθελα ν να χαλάσουν αυτή την προσπάθεια, που είχε σαν στόχο να δυναμώνει τον διαγνωστικό τομέα του Νοσοκομείου.

 

Οι προσπάθειες που κατέβαλε ο κ. Σηφάκης, ήταν καταλυτικές για την θετική εξέλιξη του θέματος. Όλο αυτό, σε συνεργασία του βουλευτή με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Π. Πολάκη και τον διοικητή της 3ης Υ.Π.Ε. Γ.Κύρκου. Το πόσο χρήσιμο θα αποδειχθεί αυτό το μηχάνημα, αυτό θα αποδειχθεί και στην πράξη. Θυμίζουμε ότι ο νομός στερείται διαγνωστικού μηχανήματος στην δημόσια υγεία, με αποτέλεσμα αυτού του είδους οι εξετάσεις να γίνονται σε άλλους νομούς η σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. Πέρα απο όλα αυτά όμως, αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι η υγεία σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί σημείο προσωπικής αντιπαράθεσης....

Ο κ.Σηφάκης πάντως μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς από την αρχή έλεγε οτι στο νομό Πέλλας χωρούν δυο αξονικοί ένας στην Έδεσσα και ένας στα Γιαννιτσά. Κάτι που έγινε τελικά, αφού και το νοσοκομείο Γιαννιτσών θα προμηθευτεί αξονικό, με χρηματοδότηση από το Interreg. Δυστυχώς κάποιοι άλλοι δεν σκέφτονται το ίδιο..

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments