....

ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ! (PHOTOS & VIDEO)

Ανέβηκε πάνω στο τραπέζι, τον... έρανε με κομφετί και φώναξε: «Κάτω η δικτατορία της ΕΚΤ»


Μία διαδηλώτρια μπήκε μέσα στην αίθουσα όπου έδινε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, με αποτέλεσμα αυτή να διακοπεί.
Συγκεκριμένα, η διαδηλώτρια ανέβηκε πάνω στο τραπέζι, όπου καθόταν ο Μάριο Ντράγκι, και φώναξε: «Κάτω η δικτατορία της ΕΚΤ».
Ο Ιταλός επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έδειξε ξαφνιασμένος, ενώ η απευθείας μετάδοση της συνέντευξης Τύπου διεκόπη απ' όλα τα κανάλια.
Απορίας άξιο είναι πώς κατάφερε η κοπέλα να περάσει από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας του κτηρίου.
Από την... ορμή της, μάλιστα, η κοπέλα προφανώς δεν πρόσεξε ότι αποκαλύφθηκε -σε όλη του τη... μεγαλοπρέπεια- το μωβ εσώρουχό της...
Λίγη ώρα αργότερα και αφού οι άνδρες της ασφάλειας είχαν πιάσει την άγνωστη νεαρή γυναίκα, ο επικεφαλής της ΕΚΤ συνέχισε τη συνέντευξη Τύπου, αφού πρώτα σκούπισε τα κομφετί που του είχε πετάξει εκείνη.
Αμέσως μετά, ο Μάριο Ντράγκι ρωτήθηκε για τις ελληνικές τράπεζες και τον περιορισμό του ELA. Απαντώντας, σημείωσε ότι η έκθεση της ΕΚΤ στην Ελλάδα αγγίζει τα 110 δισ. ευρώ, το υψηλότερο ποσοστό στην ευρωζώνη.
Πρόσθεσε, ακόμη, ότι ο περιορισμός ή όχι του ELA είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης. «Η ΕΚΤ θα επεκτείνει τον ELA όσο οι ελληνικές τράπεζες είναι φερέγγυες και παρέχουν τα κατάλληλα ενέχυρα» σχολίασε.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
















 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments