....

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Την Παρασκευή 21/10/2016 η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας παρευρέθηκε στα εγκαίνια των καινούργιων γραφείων του ΟΑΕΔ όπου παρούσα ήτανε και η διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Μαρία Καραμεσίνη.

Ένα από τα θέματα στα οποία είχαμε εστιάσει εδώ και καιρό και το είχαμε ζητήσει από τους τοπικούς βουλευτές της κυβέρνησης ήτανε και το θέμα της ίδρυσης σχολής ΟΑΕΔ στην πόλη μας. Σας επισυνάπτουμε το έγγραφο μας που επιδώσαμε στην κ. Καραμεσίνη και ευελπιστούμε ότι τώρα που επισκέφτηκε την ωραία μας πόλη θα βοηθήσει να πραγματοποιηθεί το αίτημα μας.

Κυρία Διοικητή

 

Είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζεται τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και ειδικά τα προβλήματα που αφορούν το θέμα της ανεργίας.

Ο κόσμος είναι απελπισμένος, οι γονείς δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα για να σπουδάσουνε τα παιδιά τους και πολλά μένουνε χωρίς δουλειά και κατάρτιση.

Ως Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας θα θέλαμε να σας ζητήσουμε την ίδρυση μιας σχολής του ΟΑΕΔ που θα βοηθήσει όλα αυτά τα παιδιά να αποκατασταθούν και τις οικογένειες τους να ευκολυνθούνε. Υπάρχουνε ειδικότητες που ταιριάζουνε στην περιοχή μας και ενδεικτικά αναφέρουμε: Μαγειρικής τέχνης, Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής, Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων – Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών, Κομμωτικής Τέχνης κ.α.

Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχει και αύξηση του τζίρου της περιοχής και θα ωφεληθούν όλοι οι κάτοικοι.

Γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα αλλά πιστεύουμε στις ικανότητες σας και πιστεύουμε ότι με λίγη καλή θέληση από όλους μπορεί να επιτευχθεί το εγχείρημα.

Η Διοίκηση

 

Σχόλια - Facebook Comments