....

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-«ΜΑΪΜΟΥ»

Παρουσιάζονταν στα θύματά τους και αφού τους ασκούσαν σωματικό έλεγχο, τους έκλεβαν χρήματα και αντικείμενα αξίας
Οι... απόκριες κράτησαν πολύ, αλλά - επιτέλους - τελείωσαν για τη συμμορία που προφασιζόταν τους αστυνομικούς και παρέσυρε τα ανυποψίαστα θύματά της.


Η – πραγματική – ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών Ελλήνων, οι οποίοι είχαν προμηθευτεί με στολές και είχαν μετατρέψει τα αυτοκίνητά τους σε περιπολικά, τοποθετώντας από φάρους και σειρήνες, μέχρι τα χαρακτηριστικά σήματα που φέρουν τα ορίτζιναλ περιπολικά.

Οι τρεις άνδρες παρουσιάζονταν στα θύματά τους και αφού τους ασκούσαν σωματικό έλεγχο, τους έκλεβαν χρήματα και αντικείμενα αξίας, όπως κινητά τηλέφωνα. Η συμμορία δρούσε στην περιοχή της δυτικής Αττικής.Image and video hosting by TinyPic

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, σε ορισμένες περιπτώσεις οι δράστες άσκησαν και σωματική βία, στην προσπάθειά τους να πετύχουν τον στόχο τους. Οι τρεις άνδρες είχαν προβεί σε τέσσερις ληστείες, τέσσερις κλοπές και δύο απάτες, στις περιοχές  του Ιλίου, των Άνω Λιοσίων, των Αγίων Αναργύρων, του Χαϊδαρίου και του Ασπρόπυργου.

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αντιποίηση αρχής, ληστείες, κλοπές και απάτη, από άτομα που ενεργούν από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει, καθώς υπάρχουν και άλλοι συνεργοί, οι οποίοι αναζητούνται.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments