....

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΧΛΙΔΗ -ΓΑΜΠΡΟΣ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ...9 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ [PHOTOS]

Στο επίκεντρο των διεθνών Μέσων για την πολυτέλειά του βρέθηκε ο γάμος ενός ακόμα Ρώσου ολιγάρχη.

Ο λόγος για τον γάμο του Αλεξέι Σαποβάλοφ με το μοντέλο Κσένια Τσαρίτσινα που έγινε σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της Ρωσίας. Η χλιδή κυριαρχούσε παντού. Η νύφη εντυπωσίασε με το νυφικό της που ήταν κεντημένο με πολύτιμες πέτρες και είχε ιδιαίτερο ντεκολτέ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν ήταν το μόνο φόρεμα που έβαλε την ημέρα του γάμου τους.

 

Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε η τελετή ήταν όμορφα διακοσμημένη με εκατοντάδες λευκά λουλούδια και λαμπερούς πολυελαίους, η τούρτα ήταν υπερπαραγωγή, ενώ τους καλεσμένους διασκέδασαν μία τραγουδίστρια που συμμετείχε στη Eurovision η Polina Gagarina και το ροκ συγκρότημα Leningrad.

Το ζευγάρι που είναι μαζί πολλά χρόνια, τα πέντε από τα οποία ο Σαποβάλοφ συστήνει το 27χρονο μοντέλο ως σύζυγό του παρά το γεγονός ότι δεν είχαν παντρευτεί, έχει δύο παιδιά.

Οι δυο τους τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας πριν λίγους μήνες όταν ο Σαποβάλοφ έκανε πρόταση γάμου στο 27χρονο μοντέλο με ένα δαχτυλίδι 70 καρατίων το οποίο σύμφωνα με εκτιμήσεις κοστίζει εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το Cosmopolitan Russia, o σύζυγος του μοντέλου θεώρησε ότι ένα δαχτυλίδι όπως εκείνο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ που είχε 30 καράτια και πωλήθηκε το 2011 στην τιμή των 8,8 εκατομμυρίων ευρώ, δεν ήταν αρκετά μεγάλο για την αγαπημένη του.

«Ο σύζυγός μου δεν τσιγκουνεύεται ποτέ να μου αγοράσει δώρα. Τώρα αποφάσισε ότι ένα δαχτυλίδι 30 καρατίων δεν είναι αρκετό για μένα», είχε δηλώσει το 27χρονο μοντέλο.


7Nfs2x.jpg 7NfAAQ.jpg 7NfMLF.jpg 7NfT5j.jpg 7NfaXC.jpg 7NfZkZ.jpg 7NfdQG.jpg 7Nf8O4.jpg 7NfF8M.jpg 7Nf3qf.jpg 7Nf6BL.jpg 7NfkM1.jpg
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments