....

«ΦΕΤΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΓΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ» - ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 51-70 (ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)

 

Την ήττα γνώρισε η παιδική ομάδα του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» από τον Πανεδεσσαϊκό με σκορ 51-70. Η ομάδα του ΓΑΣ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική καθώς κατάφερε για τρία δεκάλεπτα να βρίσκεται στην διεκδίκηση του αγώνα.

Ο  «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» ξεκίνησε των αγώνα δίνοντας προσοχή στην άμυνα ενώ στην επίθεση σκόραρε με τους Δουλκερίδη, Τεντζέρη και Καϊλίδη. Ο Πανεδεσσαϊκός με τον  Γιαννούλτση να «κυριαρχεί» και στις δύο ρακέτες πήρε προβάδισμα, με το 1ο δεκάλεπτο να τελειώνει με 10-17.

Στο 2ο δεκάλεπτο ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» παρουσιάστηκε ακόμη καλύτερος καθώς οι Σταυρόπουλος και Συμεωνίδης, κατάφεραν να περιορίσουν την επιθετική δράση του Γιαννούλτση  και με πρωταγωνιστή στην επίθεση τον Καϊλίδη, που είχε βοήθεια από τους Δουλκερίδη και Συμεωνίδη, κατάφερνε να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 30-35 υπέρ του Πανεδεσσαϊκού.

Στο 2ο ημίχρονο ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» έχασε την συγκέντρωση του στην άμυνα, καθώς η κούραση αλλά και τα φάουλ που έκαναν οι βασικοί του παίκτες, επέτρεψαν στον Γιαννούλτση να επανέλθει στο σκοράρισμα και να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη.  

Διαιτητής: Μπόϊτσης, Κορδάλης

Δεκάλεπτα: 10-17, 30-35 (ημιχ.), 38-56, 51-70(τελικό)

 «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Τσολάκης): Τσερβένης Ν. 3, Καιλίδης 15(1), Σταυρόπουλος, Δουλκερίδης 14, Τσερβένης Β., Τεντζέρης 7, Πασιαλής, Βλαδίκας 1, Γάτσος 4, Βάτσης 2, Παπαδόπουλος , Συμεωνίδης 5  Καφετζής, Ρέππας, Πασιαλής, Τσερβένης Μ.

Πανεδεσσαϊκός ( Αναστασιάδης) : Γιάτσος 18, Κοβάτσης 2, Κοκκόνος, Κληντσάρης 2 Γιαννούλτσης 30, Καραϊσαρίδης 5, Σταυρακίδης 6, Μίσσιος 3, Αϊκος, Γκουγκούδης 2, Σίπκας 2

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments