....

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Τη συμμετοχή τους στην  24ωρη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, αποφάσισαν σήμερα στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των  επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση έγινε έπειτα από πρόσκληση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Πειραιώς και έδωσαν το παρόν οι εκπρόσωποι της  ΓΣΕΕ, της ΕΣΕΕ, της ΕΣΗΕΑ, της ΠΑΣΕΓΕΣ, του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, του ΤΕΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, της EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, του OIKONOMIKOΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, του ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ, της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, του ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, του ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ, της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ και της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ.Image and video hosting by TinyPic

Όλοι συμφώνησαν, ότι δεν πρέπει να περάσει αυτό το νομοσχέδιο όπως είναι γιατί θα καταστρέψει όλους τους έλληνες ασφαλισμένους. Επιπλέον, συμφώνησαν ότι επιβάλλεται να γίνει άμεσα ένα ραντεβού με τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, για να του ζητήσουν να ξεκινήσει ένας πραγματικός διάλογος από τη βάση, αναφορικά με το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί για το Ασφαλιστικό.

Οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών σκληραίνουν περισσότερο τη στάση τους δια στόματος κ. Λουράντου ο οποίος τόνισε ότι, όποιος βουλευτής – φαρμακοποιός ψηφίσει το νομοσχέδιο θα “μπαίνει σε black list” από το Σύλλογο. 

Στο μεταξύ, πριν την 4η Φεβρουαρίου, οι Υγειονομικοί δίνουν και πάλι ραντεβού στους δρόμους, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις.

Συμμετοχή όλων των φορέων στην 24ωρη απεργία της Δευτέρας 

Με συμμετοχή όλων των φορέων θα γίνει η 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου. Στην μεγάλη κινητοποίηση κατά του ασφαλιστικού συμμετέχουν οι: 1) Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών,  2) Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Κλινικοεργαστηριακών Ειδικοτήτων ΠΟΣΚΕ, 3) Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας ΠΟΣΙΠΥ, 4) Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, 5) Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία,  6) Ελληνικό Κολλέγιο Οφθαλμολογίας, 7) Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής (ΕΕΛΙΑ), 8) Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος, 9) Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, 10) Επαγγελματική Ένωση Αγγειοχειρούργων Ελλάδος, 11) Επαγγελματική Ένωση Γαστρεντερολόγων Ελλάδας, 12) Επαγγελματική Ένωση Ελλήνων Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων, 13) Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ακτινολόγων, 14) Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, 15) Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Φυσικοθεραπευτών, 16) Πανελλήνια Ένωση Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας, 17) Πανελλήνια Ένωση Πολυϊατρείων και Ιδιωτικών Ιατρικών Εταιρειών, 18) Πανελλήνια Ένωση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΕΟΠΥΥ (Π.Ε.ΠΦΥ-ΕΟΠΥΥ), 19) Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση  Εργαστηριακών  Γιατρών - Βιοπαθολόγων - Κυτταρολόγων - Παθολογοανατόμων ΠΕΕΒΙ.

Η συγκέντρωση θα γίνει έξω από το Υπουργείο Εργασίας στις 11.30 το πρωί και θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή.

Παναττική Στάση Εργασίας 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γιατρών ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ (ΠΟΣΕΥΠΕΟΠΥΥ- ΠΕΔΥ) καλεί όλους τους γιατρούς στην συγκέντρωση για το Ασφαλιστικό έξω από το Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29, τη Δευτέρα  25/1/2016 και ώρα 11.30π.μ.

Παράλληλα προκηρύσσει Παναττική Στάση Εργασίας 11π.μ. - 3μ.μ., ώστε οι γιατροί να διαδηλώσουν μαχητικά για μην περάσει το νομοσχέδιο αυτό.

Να σημειώσουμε ότι όλα τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας.

Η ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ στηρίζει την απεργία της 25ης Ιανουαρίου

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ) στηρίζει και αναγγέλλει την ενεργό συμμετοχή των συμβεβλημένων ιατρών της Αθήνας στην 24ωρη αποχή τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου που προκήρυξε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 11.30πμ.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments