....

ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ 16 ΜΗΝΩΝ! (PHOTOS)

Συγκίνηση και θαυμασμό προκαλεί η ιστορία του μικρού Τζάκσον, που σώθηκε από ένα ιατρικό θαύμα! Ο μόλις 16 μηνών Τζάκσον Τέιλορ ήταν μαζί με τη μητέρα και την αδερφή του, όταν έπεσε θύμα σφοδρού τροχαίου ατυχήματος στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα το κεφάλι του μικρού αγοριού να αποκοπεί εσωτερικά από το υπόλοιπο σώμα και η επιβίωση του να θεωρηθεί σχεδόν αδύνατη.

Ειδικός χειρούργος σε θέματα σπονδυλικής στήλης, μαζί με την ομάδα του, παρέμειναν στο χειρουργείο για πάνω από έξι ώρες, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να συνδέσουν το κεφάλι του μικρού με το υπόλοιπο σώμα. Συγκεκριμένα, ένωσαν ξανά τους σπονδύλους με ειδικό σύρμα και τους σταθεροποίησαν με μέρη από τα πλευρά του μικρού.

Οι γιατροί υποστηρίζουν πως, δεδομένων των σοβαρών τραυμάτων του μικρού Τζάκσον, πρόκειται για πραγματικό θαύμα. Ο μικρός θα φορά μηχανισμό στήριξης για ένα διάστημα ώστε να διατηρηθεί σταθερό το σώμα του. Στο μέλλον όμως, η κατάσταση του θα επανέλθει στα φυσιολογικά δεδομένα και θα μπορέσει να ζήσει μια κανονική ζωή.

Οι γονείς από την πλευρά τους δηλώνουν ευγνώμονες για το θαύμα που συνέβη και μπορούν να ξανακρατούν στην αγκαλιά τους τον αγαπημένο τους γιο.

AYSTRALIA KEFALI 1

AYSTRALIA KEFALI 2

AYSTRALIA KEFALI 3

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments