....

ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ: «ΈΣΤΕΨΑΝ» ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή τη φορά φόρεσαν... δύο φορές το στέμμα στη λάθος νικήτρια

Μπορεί αυτή τη φορά η γκάφα να έλαβε χώρα σε τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς και όχι στα λαμπερά καλλιστεία Miss Universe, όπου ο διάσημος κωμικός Steve Harvey είχε ανακοινώσει προ μηνών τη λάθος νικήτρια, όμως αυτό δεν εμπόδισε το ντροπιαστικό βίντεο της απονομής των τοπικών καλλιστείων της Βραζιλίας από το να γίνει viral. Και όχι άδικα, αφού η στιγμή της ανακοίνωσης της νικήτριας του διαγωνισμού εξελίχθηκε σε πλήρη... καταστροφή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Πόρτο Βέλιο της βορειοδυτικής Βραζιλίας, τη βραδιά του διαγωνισμού ομορφιάς για την ανάδειξη της  Miss Rondonia Mundo.

Κρατώντας η μία το χέρι της άλλης, οι φιναλίστ Leticia Cappatto και Karliany Barbosa περιμένουν χαμογελαστές στη σκηνή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όταν ξαφνικά τις πλησιάζει η περσινή νικήτρια κρατώντας το πολυπόθητο στέμμα.

H γυναίκα τοποθετεί το στέμμα στο κεφάλι της Leticia Cappatto, της ψηλότερης καλλονής. Μάλιστα, όταν γλιστράει και πέφτει στο πάτωμα, το ξανασηκώνει και με μια αποφασιστική κίνηση της το ξαναφοράει, ενώ η κοπέλα χαμογελάει πλατιά, πιστεύοντας ότι είναι η νικήτρια. Ωστόσο, η χαρά της δεν κρατάει πολύ, αφού αμέσως μετά ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα ότι έγινε λάθος και ότι το στέμμα ανήκει στην άλλη κοπέλα.

Η περσινή νικήτρια προσπαθεί να καλύψει το λάθος των διοργανωτών παριστάνοντας ότι δημιουργεί σασπένς, φορώντας και στις δύο καλλονές το στέμμα, ωστόσο οι προσπάθειές της δεν πείθουν κανένα, πόσο μάλλον την Leticia, η έκφραση της οποίας μαρτυρά τον εκνευρισμό της. Οργισμένη, αρνείται να φορέσει την κορδέλα με τον τίτλο της και αποχωρεί κακήν κακώς από το πλατό.


Δείτε το viral βίντεο

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments