....

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΕ ΣΕ ΤΡΑΓΟ ... ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΥΛΗΣΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ

Γυναίκα μηνύει...τράγο στο Καστελόριζο: δείτε γιατί
Με διπλό κάταγμα στο δεξί πόδι και μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου, πλήρωσε τελικά την... οργή του τράγου που κυκλοφορούσε στα στενά σοκάκια του Καστελλόριζου ανεξέλεγκτος, μια γυναίκα που είχε μεταβεί με τον σύζυγό της για διακοπές.

Η Μαρία Μαρίνογλου, η οποία μένει στη Λέρο ανέφερε ότι η δοκιμασία που έζησε ήταν εφιαλτική και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου.

Μιλώντας στη Ροδαική περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την περιπέτεια της.



«Πηγαίνουμε τα τελευταία 7 χρόνια σε αυτό το πανέμορφο νησί μας. Μένουμε μόνιμα στη Λέρο με τον σύζυγό μου. Θεωρώ το Καστελλόριζο το πιο ασφαλές μέρος του κόσμου. Έτσι βγήκαμε βόλτα στα σοκάκια του σε μια όμορφη διαδρομή που μας αρέσει να απολαμβάνουμε.

Ο τράγος (που τον είδαμε πράγματι με τα μάτια μας) μου επιτέθηκε πισώπλατα. Με έριξε κάτω και με χτύπαγε με μανία. Αν δεν ήταν εκεί ο σύζυγός μου να μπει μπροστά να τον χτυπήσει και να υποχωρήσει, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει.

Μου προκάλεσε διπλό κάταγμα. Αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε στο Κας, απέναντι στην Τουρκία, για να βγάλουμε ακτινογραφία.
Μας εξυπηρέτησαν οι άνθρωποι, μας περίμενε ασθενοφόρο εκεί.  Δεν μας έσωσε κανένας ιερέας, όπως γράφτηκε. Αντίθετα, μάθαμε ότι την προηγούμενη μέρα και ο ιερέας δέχθηκε επίθεση από τον τράγο. Ήταν μια σκληρή δοκιμασία – κατέληξε η ίδια και θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου!.»
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments