....

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ

Διαβάσαμε για ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε χτες στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο Sahara Resort Greece. Να τονίσουμε πως το διαβάσαμε στα social media και γνωρίζοντας τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ξέρουμε ότι είναι σοβαρό και η περιγραφή του είναι ακριβώς όπως διαδραματίστηκαν τα γεγονότα.

Συγκεκριμένα χτες το απόγευμα, στη Χαλκιδική, στο Sahara Resort Greece, προσπάθησαν να απαγορεύσουν σε ένα 8χρονο κοριτσάκι να φάει το σάιντουιτς που είχε μαζί του από τη Θεσσαλονίκη και δεν το είχε αγοράσει από εκεί μέσα.

Οταν ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού ρώτησε στον σεβριτόρο ποιος είναι ο λόγος, η απάντηση που έλαβε ήταν, “είναι ο νόμος του μαγαζιού”. Και ο σερβιτόρος κάλεσε τον υπεύθυνο του beach bar.

Ο συγκεκριμένος απευθύνθηκε στον γονέα λέγοντας ότι απαγορεύεται η κατανάλωση ειδών εκτός τιμοκαταλόγου εντός του χώρου, που είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ.

Και επεσήμανε πως η μικρή μπορεί να φάει το σάντουιτς στην άκρη της θάλασσας, στον αιγιαλό, όπου ο χώρος είναι δημόσιος και πως έπειτα το παιδί μπορεί να επιστρέψει και πάλι στην ξαπλώστρα.

Ο γονέας προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του μπροστά στο παιδί του και να κρατήσει μια πολιτισμένη στάση, ρώτησε βάσει ποιας νομοθετικής/αγορονομικής διάταξης  απαγορεύεται η κατανάλωση άλλων ειδών, η απάντηση ήταν η εξής: “Δηλαδή θέλετε να ψάξουμε τώρα στο Ίντερνετ και να σας πούμε; Αυτό θέλετε;”.

Η απάντηση του γονέα ήταν “ναι”, ωστόσο κανείς δεν του έφερε κανένα νόμο που να το αναφέρει αυτό.

Να σημειωθεί πως την ίδια ώρα, διάφοροι μικροπωλητές πωλούσαν λουκουμάδες και γλυκά στην παραλία. Και πολύ καλά έκαναν οι άνθρωποι, κανείς δεν είναι αντίθετως σε αυτό.

“Επιτρέπεται να αγοράσετε, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τα καταναλώσετε εντός του beach bar”, ήταν η ατάκα του υπεύθυνου, και με ειρωνεία συνέχισε να λέει:  “Την επόμενη φορά να μας φέρετε και σουβλάκια…”.

 

https://newreport.gr/ellada/62492/beach-bar-tis-chalkidikis-ithelan-apag...

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments