....

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθησαν ένας 39χρονος Υπαρχιφύλακας και δύο ημεδαποί ιδιώτες.

Πρόκειται για την 36χρονη αδελφή του αστυνομικού και έναν 39χρονο φίλο του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της νομοθεσίας περί όπλων.

Χθες το βράδυ ο Υπαρχιφύλακας κατήγγειλε σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής ότι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το σπίτι των γονιών του και αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, δύο ιδιωτικά υπηρεσιακά πιστόλια και το δελτίο της υπηρεσιακής του ταυτότητας. Για το περιστατικό είχε κληθεί αρχικά η Άμεση Δράση, από την 36χρονη αδελφή του Υπαρχιφύλακα.Image and video hosting by TinyPic

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες είχε διαβιβαστεί στην Υπηρεσία του Υπαρχιφύλακα η ανάκληση της Απόφασης πρόσληψης του στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει παραποιημένο απολυτήριο Λυκείου.

Λόγω της αλληλουχίας των γεγονότων την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και από την έρευνα που επακολούθησε προέκυψε ότι ο Υπαρχιφύλακας δήλωσε ψευδώς την κλοπή ενώ, με τη συνδρομή του 39χρονου συλληφθέντα φίλου του, είχε αποκρύψει τα δύο όπλα στο φρεάτιο του ανελκυστήρα της πολυκατοικίας, όπου μένει ο φίλος του.

Επιπλέον, στην κατοχή του και σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν στιλέτο, πτυσσόμενος σουγιάς, σπρέι πιπεριού και πτυσσόμενο γκλοπ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments