....

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ: PREDATOR ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

 

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, στον Άρειο Πάγο, για σειρά αδικημάτων, μεταξύ άλλων και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, κατέθεσε ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης. Ο νυν τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την παρακολούθησή του με το παράνομο λογισμικό Predator από το 2021, όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ένα κολοσσιαίο σκάνδαλο, το οποίο λαμβάνει πολύ μεγάλες διαστάσεις, καθώς εκτιμάται ότι με τη «μόλυνση» του κ. Σπίρτζη υπήρξε ευχέρεια και άμεση δυνατότητα για παρακολούθηση του κινητού και του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μιλούσε μαζί του για μια σειρά θεμάτων αφού ο κ. Σπίρτζης είναι ο αρμόδιος Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη.

Στις 10 το πρωί οι πρώην υπουργοί Χρήστος Σπίρτζης, Μιχάλης Καλογήρου (νυν διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) και ο Γιώργος Σαρλής επικεφαλής του νομικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, μετέβησαν στον Άρειο Πάγο, στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου προκειμένου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγγείλει πως παρακολουθούταν και το τηλέφωνο του βουλευτή και πρώην υπουργού.

ΒΙΝΤΕΟ

 

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στον Άρειο Πάγο για σειρά αδικημάτων, μεταξύ άλλων και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων (άρθρο 187 ΠΚ), κατέθεσε ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

 
 

Ο νυν τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την παρακολούθησή του με το παράνομο λογισμικό Predator.

Νωρίτερα, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχαν οι πρώην υπουργοί Χρήστος Σπίρτζης, Μιχάλης Καλογήρου (νυν διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) και ο Γιώργος Σαρλής επικεφαλής του νομικού τμήματος του κόμματος, συνατήθηκε με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Σημειώνεται ότι χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την Επιτροπή της Βουλής ενώ ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε ότι «πρόκειται για αντιδημοκρατική εκτροπή».

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments